Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΚΥΡΙΟΙ ΔΕ ΒΡΕΧΕΙ, ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ!!

Από ένα σημείο και μετά, χάνουν τη σημασία και οι ίδιες οι λέξεις βλέποντας αυτό το έκτρωμα της Εθνικής που για ακόμη μία φορά χάσαμε μέσα στο Καραΐσκάκη απ την Φινλανδία που έκανε 1,5 φάση σε όλο το παιχνίδι. Λοιπόν επειδή τα αστεία τελειώσανε κι όπως είπα και χτες τον Τσάνα τον σέβομαι απεριόριστα, απ τη μέση και μπροστά ας στείλει όλα τα παιδιά για διακοπές, να μην ξανά φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο και να ανεβάσει τους πιτσιρικάδες που τους ξέρει καλά. Ε δε γίνεται να βλέπω αυτόν τον Μήτρογλου που δεν πετυχαίνει ούτε κεφτέ με πιρούνι να παίζει μπροστά. Είναι κατάντια, είναι ξεφτίλα. Και λίγη ήταν η γιουχα που έπεσε στο τέλος του παιχνιδιού, εγώ προσωπικά λυπάμαι όσους πλήρωσαν για να πάνε να δουν την Εθνική. Ας καταλάβουν ΕΠΟ και παίχτες ότι δε βρέχει κύριοι σας φτύνουν!!

Στοιχηματικά η εθνική μας χάλασε τη δυάδα. Το Χ στο Ρουμανία Ουγγαρία πέρασε ξεκούραστα και σβηστά στο 0-0. Σήμερα στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας επικεντρώνεται το ενδιαφέρον, όπου θα κρατήσω μία δυάδα με νορμάλ φαβορί.

787 2 1,73 (17:00)
Η Γκρίσμπι πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θεωρείτο ως μία απ τις καλύτερες ομάδες βάσει ρόστερ στη φετινή Κόνφερενς. Σε συνδυασμό με το βαρύ όνομα και τον κόσμο την καθιστούσαν απ τα δυνατά φαβορί, αν όχι το δυνατότερο για την απευθείας άνοδο. Η Γκρίσμπι όμως δεν έχει ξεκινήσει καλά με μόλις δύο νίκες σε εφτά αγωνιστικές. 4 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και σήμερα φιλοξενείται στην έδρα της νεοφώτιστης Μπόρχαμ που επίσης έχει να επιδείξει μόλις δύο νίκες σε αυτές τις εφτά πρώτες αγωνιστικές. Εκτιμώ ότι μετά τις απανωτές γκέλες η Γκρίσμπι θα βγάλει αντίδραση, η ανωτερότητά της απ τη νεοφώτιστη Μπόρχαμ που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο είναι δεδομένη, οπότε το διπλό θα αποτελέσει το δυνατό μου σημείο για σήμερα. Η απόδοση του διπλού έχει κατακόρυφη πτώση σε όλες τις εταιρίες. Στην Ασία το line μεταβλήθηκε απ το -0,50 για τη Γκρίσμπι στο -0,75.

609 1 1,70 (17:00)
Η νεοφώτιστη Άλμπιον Ρόβερς μετρά δύο νίκες και δύο ήττες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, όπου εντός έδρας νικά και εκτός έδρας χάνει και μάλιστα εύκολα. Η Άλμπιον Ρόβερς απ ότι φαίνεται απ την αρχή θα βασιστεί πολύ στην έδρα της. Και στα δύο εκτός έδρας με Φόρφαρ και Καούντεμπιθ ήταν κάκιστη. Απ την άλλη η Πίτεχερντ ξεκίνησε δυνατά, έχει σαν στόχο την άνοδο μέσω των πλέι όφ, μην ξεχνάμε ότι προ 2 αγωνιστικών κέρδισε και την Ντανφέρμλιν που είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας αλλά την προηγούμενη αγωνιστική έχασε 1-0 εκτός έδρας απ την Έντρι. Θα πάω και εδώ με την καλύτερη ομάδα και τον άσσο του 1,70. Η απόδοση του άσσου πέφτει παντού σε όλες τις εταιρίες. Μεγάλη αλλαγή στο line στην Ασία απ το -0,5 στο -1 για την Πίτεχερντ!!

Καλή τύχη.