Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ

1 στα 2 έγραψε χτες στο κοντέρ μιας και η Ιταλία αποκλείστηκε απ τη Λιθουανία στην παράταση κι όπως έγραφα και χτες, ουσιαστικά αυτοκτόνησε. Αφενός είχε μία επίθεση 11 δευτερολέπτων σχεδόν στο τέλος της κανονικής διάρκειας και ο Τζεντίλε πήγε και κλείστηκε στη γραμμή(!!) για να βγει ύστερα ένα σκοτωμένο τρίποντο. Αφετέρου στην παράταση λάθη επί λαθών με μοιραίο τον Χάκετ ο οποίος βούτηξε για να πάρει φάουλ, σηκώθηκε ο Λιθουανός έβαλε το τρίποντο και από εκεί κ ύστερα το τελευταίο λεπτό ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. 

Στα του Τσάμπιονς Λιγκ, ούτε και χτες είχαμε μεγάλες εκπλήξεις, αρκετές βέβαια και οι ισοπαλίες αλλά τα μεγάλα φαβορί Μπάγερν και Τσέλσι πέρασαν άνετα. Δε θα σχολιάσω κατ ουσίαν το παιχνίδι του Ολυμπιακού θα σταθώ όμως στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε με μόλις έναν έλληνα παίχτη. Κατάντια. Και προσωπικά δεν έχω πειστεί αν όλους αυτους που έφερε ο Μαρινάκης μπορούν να κάνουν τη διαφορά, εξαιρώντας προφανώς κάποιους όπως τον Κάμπιάσο που παρά τα 35 του χρόνια έρχεται από γεμάτες σεζόν σε αντίθεση ας πούμε με τον Εσιέν ο οποίος είναι "σαπάκι". 

Μη ξεχάσω φυσικά να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον  φίλο και συνεργάτη μου Μ. Κοκκίνη, που χτες έκανε το come back και πλήρωσε με την τριάδα που έδωσε, να έχει συντελεστή κάπου στο 9!! Καλοφάγωτα λοιπόν σε όσους ακολούθησαν.

Εξαιρετικός ο Μιχάλης Κοκκίνης σήμερα στο site 3 στα 3 και όσοι ακολουθήσατε για πληρωθείτε #ChampionsLeague
Posted by Betsecret.net on Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015
Σήμερα έχουμε Europa League με τον ΠΑΟΚ να παίζει εκτός με την Καμπάλα και τον Αστέρα να υποδέχεται την Σπάρτα Πράγας. Στοιχηματικά όμως, θα ασχοληθώ με μόνο ένα παιχνίδι. Το Φιορεντίνα Βασιλεία. Και εξηγούμαι,

2049 Χ 3,30 2 3,85 (22:05)
Η Φιορεντίνα έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά στη Serie A, με δύο νίκες σε τρεις αγωνιστικές με το τελευταίο να είναι η νίκη με 1-0 επί της Τζένοα που ήρθε δύσκολα.Ο Πάουλο Σόουζα τα έφερε έτσι η ζωή και στο εναρκτήριο παιχνίδι της φάσης των ομίλων θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα τη Βασιλεία. Επί του παρόντος, δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα κάνει αλλαγές ο Πορτογάλος. Άλλα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα κάνει άλλα ότι ίσως αλλάξει μόνο 2-3 παίχτες. Πάντως όλοι είναι στην αποστολή. Απ την άλλη η Βασιλεία που αποκλείστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ απ τη Μακάμπι Τελ Αβιβ με δύο ισοπαλίες και παραμένει για 13ο παιχνίδι αήττητη στην Ευρώπη, δε ξέρω αν θα αποδειχθεί γρουσούζικο αυτό, αλλά σίγουρα δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για τη Φιορεντίνα. Προφανώς και ο Πάουλο Σόουζα γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, τις αδυναμίες της αλλά η Βασιλεία έχει αποδείξει διαχρονικά ότι δε μασάει από έδρες. Ο Γιάνκο είναι σε καλή κατάσταση, σκοράρε και στο παιχνίδι του σαββάτου και δεν αποκλείω καθόλου και σήμερα να γίνει η έκπληξη. Νομίζω ότι το σετ αδικεί τη Βασιλεία, παρά τις διορθώσεις που έχουν γίνει αξίζει η κόντρα. Πάμε κατά συνέπεια στο Χ2 που ως διπλή ευκαιρία έξω κυκλοφορεί στο 1,95.

Καλή τύχη.