Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΡΙΣΚΟ ΜΕ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ANYTIME SCORER

Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα, με την εμβόλιμη αγωνιστική στη Serie A και στην Primera να κλέβουν την παράσταση ενώ υπάρχει φυσικά και η εξ αναβολής αγωνιστική για την Superleague. Όπως έγραψα και χτες στο facebook και στο twitter με Λιγκ Καπ και τα σχετικά δεν ασχολούμαι, αν προκύψει κάτι στο live, μαζί θα είμαστε το βράδυ στα social media για να το δούμε.

Και παρεμπιπτόντως, Like δεν κάνατε ακόμη, τουλάχιστον όχι όλοι. Για μπείτε, για να μη χάνετε ανάρτηση και κυρίως τις εκτιμήσεις στο live



Πάμε τώρα στις προτάσεις,

Anytime scorer Λακαζέτ 2,30 (20:00)
Ο Λακαζέτ σκόραρε μόλις το πρώτο του γκολ την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Μαρσέιγ, όντας άσφαιρος απ την αρχή της χρονιάς και πολλές συζητήσεις να γίνονται το γιατί δε σκοράρει ειδικά μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στη Γάνδη για το Γιουρόπα Λιγκ. Η αλήθεια ότι τόσο με τη Γάνδη όσο και με τη Μαρσέιγ δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει τον καλό του εαυτό. Κάτι που αργά ή γρήγορα θα μετουσιωθεί και σε γκολ. Επιλογή λοιπόν για anytime scorer τον Λακαζέτ στο 2,30.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ  Χ ημχ. 2,02 (20:30)
Καταρχήν να πούμε ότι το παιχνίδι δεν συμπεριλαμβάνεται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, λόγω της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη. Είναι αναμφίβολα το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής μετά από χρόνια συναντιούνται πάλι οι δύο δικέφαλοι στην Τούμπα αναμένοντας όμως ένα προσεχτικό παιχνίδι και από τις ομάδες κατέληξα στο Χ ημίχρονο. Ο Δέλλας έχει καταστήσει σαφές ότι δε θα ρισκάρει στην Τούμπα και θα ψάξει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις ενώ και ο Τούντορ θα ναι προσεχτικός μιας και η ΑΕΚ στην κόντρα είναι κίνδυνος θάνατος με Μπουανότε που κάνει παπάδες, Αραβίδη και τον Βάργκας. Συνεπώς θα πάρω το ρίσκο και θα επιλέξω το Χ ημίχρονο, Και δε σας κρύβω ότι γλυκοκοιτάζω και την έκπληξη στο Χ2 αλλά κάπου το άφησα γιατί θέλω να δω πως θα ανταπεξέλθει η ΑΕΚ στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς.

654 2 1,50 (21:45)
Η Κάρπι επιβεβαιώνει πλήρως τα όσα γράφαμε με το φιλό Ιταλό στο αφιέρωμα για την Ιταλία, ότι μαζί με τη Φροζινόνε θα είναι οι δύο ομάδες που όπως ανέβηκαν έτσι και θα πέσουν. Τρεις ήττες και μόλις μία ισοπαλία για την Κάρπι λοιπόν, με ένα ρόστερ επιπέδου Serie B. Απ την άλλη οι Παρτενοπέι μόλις την Κυριακή πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στη Λάτσιο με το εμφατικό 5-0, συνέχεια του 5-0 της Πέμπτης κόντρα στην Κλάμπ Μπριζ και μπορούμε να πούμε ότι η Νάπολι δείχνει να παίρνει μπροστά μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα που είχε πραγματοποιήσει στη σεζόν. Προσωπικά τη Νάπολι όπως έγραφα και στο αφιέρωμα την έχω για το νο2 πίσω απ τη Γιουβέντους. Εντάξει μπορεί η εικόνα της να μην το επιβεβαιώνει επί του παρόντος αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή. Και επειδή ακολουθεί το παιχνίδι με τη Γιουβέντους, νομίζω ότι η Νάπολι δε θέλει να χάσει το μομέντουμ που πάει να κτίσει. Το διπλό έξω στο 1,60.

ΥΓ: η φωτό είναι απ την αντίδραση του Γκουαρδιόλα μετά τα 5 γκολ σε 8 λεπτά χτες απ τον Λεβαντόφσκι. Ήταν Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο.

5 γκολ σε έξι λεπτά ο Λεβαντοφσκι (απ το 51 μέχρι το 58) κ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Αυτά δε γίνονται....A Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο #BayernWolfsburg
Posted by Betsecret.net on Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

Καλή τύχη,