Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ, UNDER, G/G ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΣΣΟΥΣ


Χαμός στο κουπόνι από σήμερα, με 511 αγώνες. Νομίζω το μεγαλύτερο κουπόνι στην ιστορία του ΟΠΑΠ, ο οποίος μόνο το πρωτάθλημα του Μπαγκλαντές δεν έχει βάλει στο κουπόνι. Κρίμα γιατί με τόσους μετανάστες θα είχε πέραση. Οι ιθύνοντες στον ΟΠΑΠ δεν αντιλαμβάνονται ότι για να προσελκύσουν κόσμο, παίχτες δεν έχει νόημα να βάζουν 2η κατηγορία Κορέας, 3η Γαλλίας, Ν Αφρική κτλ αλλά να μειώσουν τη γκανιότα και να αυξήσουν τις αποδόσεις. Είναι κάτι που το φωνάζω εδώ και μήνες και είμαι πολύ περίεργος να δω τι τζίρους έχουν πάρει αυτά τα "αστεία" πρωταθλήματα που έχει βάλει στο κουπόνι. 

Εν πάση περιπτώσει, σέντρα σε Καμπιονάτο, Πριμέρα και Σουπερλιγκ το σαβ/κο και όπως κάθε χρόνο ετοιμάσαμε μαζί με το φίλο μου τον Ιταλό το αφιέρωμα "θεσμός" για την Α Ιταλίας όπου για ακόμα μία χρονιά νομίζω ότι θα αποσπάσει τις συνήθεις κριτικές. Γύρω στις 13:15 θα έχει ανέβει. Κλικάροντας στα "Αφιερώματα" θα μπορείτε να το διαβάσετε.

Πάμε τώρα στις προτάσεις,

198 Anytime scorer Rooney 1.95 (14:45) 
Για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ, τρία επίσημα παιχνίδια και ο Ρούνει έχει μείνει άκαπνος. Είναι πολλά για τον διεθνή φορ, θέμα που συζητιέται και στα αγγλικά μέσα. Ε νομίζω, ότι ήρθε η ώρα να βρει δίχτυα.

266 1 2,00 (17:00)
Η Χάλιφαξ εξελίσσεται μέχρι στιγμής ως η αρνητική έκπληξη της κατηγορίας, έχοντας 4 στις 4 ήττες. Η Χάλιφαξ η οποία θεωρείται ως απ τις ομάδες που θα διεκδικούσαν την άνοδο. Αν ήρθε η ώρα να κάνει τη στροφή, πιο βατή αντίπαλο απ τη νεοφώτιστη Μπρόμλει που μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες δεν νομίζω να βρει. Ο άσσος στο 2,00 στον ΟΠΑΠ, ελαφρώς πιο πάνω έξω.

317 Under 1.50 (19:15)
Από τις σπάνιες φορές που παίζω και προτείνω Under. Αυτό γίνεται μία ή καμία φορά το χρόνο. Συνήθως καμία. Ο λόγος που πάω στα λίγα γκολ στο Καλλονή Ηρακλής είναι ότι απ τη μία η Καλλονή είναι αποδυναμωμένη επιθετικά και από την άλλη ο Ηρακλής στην επανεμφάνισή του στη μεγάλη κατηγορία θα το πάει κλειστά το παιχνίδι και όπου βγει. Στο 1,50 το under στον ΟΠΑΠ, τόσο είναι και στις υπόλοιπες εταιρίες.

290 1 1,48 (18:00)
Η Λυών σίγουρα δεν έθελξε με την άποδοσή της στο παιχνίδι με τη Γκινγκάμπ παρά ταύτα πήρε το διπλό και την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά το 0-0 της πρεμιέρας. Ο Λακαζέτ παρ ότι δεν πετά κι απ τη χαρά του, μένει οριστικά στη Λυών ενώ όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τη Γκινγκάμπ ο Βαλμπουενά θα είναι βαρόμετρο για τη Λυών. Απ την άλλη και η Ρεν κέρδισε επίσης 1-0 την Μονπελιέ, με αρκετή δόση τύχης καθώς η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, μία Ρεν που δεν έκανε ούτε φάση στο παιχνίδι, κάκιστη επιθετικά, κατέβηκε με σκοπό να κρατήσει το μηδέν. Δεύτερη σερί γκέλα εντός έδρας για τη Λυών, δε βλέπω. Οπότε θα πάω στον άσσο, όχι στο 1,48 του ΟΠΑΠ αλλά στο 1,57-1,61 που κυκλοφορεί έξω.

367 1 1,63 (21:45)
Η Μπεσίκτας μας δικαίωσε με το καλημέρα την προηγούμενη εβδομάδα με το μεγάλο διπλό στην έδρα της Μερσίν όπου την σκόρπισε στους πέντε ανέμους. Φόβισε κόσμο με την απόδοσή της η Μπεσίκτας, με τον Γκουνιές φέτος στον πάγκο και τις μεταγραφές που έχουν γίνει να στοχεύει ψηλά. Ο Γκουνιές ο οποίος θα βρεθεί απέναντι στην αγαπημένη του ομάδα, εκεί όπου χωρίς υπερβολή λατρεύεται σαν θεός. Του ζητάνε να επιστρέψει και να αναλάβει ες αεί πρόεδρος και φυσικά η σχέση είναι αμφίδρομη. Σήμερα όμως η Μπεσίκτας δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, το γήπεδο θα έχει κάτι παραπάνω από 30,000 χιλ κόσμο, να σημειώσουμε ότι η Μπεσίκτας θα μεταβεί στο νέο της γήπεδο με το νέο έτος. Απ την άλλη η Τράμπζον ξεκίνησε επίσης με το δεξί, με καλή εμφάνιση, σοβαρή θα έλεγα. Ωστόσο, σήμερα δε βλέπω να τη γλιτώνει απ τη Μπεσίκτας και ας έχει ο Γκουνιες όποτε την αντιμετωπίζει κάκιστη παράδοση. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ο άσσος θα πάρει πολύ παιχνίδι, είναι απ τα popular bet της ημέρας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

390 G/G 1.52 (02:30)
Κλείσιμο για τους ξενύχτηδες... Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν και δέχονται για πλάκα τέρματα. Ενδεικτικά να σας πω ότι η Κολόμπους είναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία αλλά και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Εντός έδρας έχει 11 over σε 13 παιχνίδια. Αντίστοιχα και το Κανσας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και άμυνα στη Δύση. Συνεπώς όπως αντιλαμβάνεστε, ευνόητη επιλογή το αμφίσκορο και τα πολλά τέρματα.

Καλή τύχη.