Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

COME BACK ΑΠΟ ΤΗΝ BET365 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ - ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΑΣΕΩΝ

Λόγω των capital control που είχαν επιβληθεί ήταν από δύσκολο έως ανέφικτο οι καταθέσεις στην bet365. Πλέον ήδη απ την προηγούμενη βδομάδα, μπορούν να γίνονται οι καταθέσεις κανονικά και πλέον υπάρχει και η επίσημη ανακοίνωση. Προσωπικά, ήδη απ τη προηγ. βδομάδα πραγματοποίησα κατάθεσης και με μπόνους "επιστροφής" 100%.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τον bet365 λογαριασμό σας, χρησιμοποιώντας την Viva Payments. Η Viva Payments είναι μία ασφαλής μέθοδος πληρωμής που σας επιτρέπει να κάνετε άμεσες καταθέσεις χρησιμοποιώντας την Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σας ή μέσω του Viva Wallet σας.

Μπορείτε επίσης να χρηματοδοτήσετε το Viva Wallet σας μέσω Μετρητών, Viva e-money κουπόνια, Πιστωτική Κάρτα ή Online Τραπεζική (Online Banking). Για να δημιουργήσετε ένα Viva Wallet, απλά επισκεφθείτε την www.vivawallet.com και χρηματοδοτήστε τον λογαριασμό χρησιμοποιώντας κάποια από τις διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής.

Δείτε πως θα κάνετε μία Viva Payments κατάθεση:

• Κλικάρετε στην Κατάθεση από το μενού Υπηρεσιών και επιλέξτε Viva Payments.
• Θα οδηγηθείτε στην σελίδα κατάθεσης της Viva Payments, όπου μπορείτε να επιλέξετε να καταθέσετε μέσω Χρεωστικής ή Προπληρωμένης κάρτας ή μέσω του Viva Wallet σας.

Αν έχετε καταθέσει μέσω Viva Payments, όλες οι αναλήψεις θα προχωράνε μέσω Τραπεζικού Εμβάσματος. Για περαιτέρω λεπτομέρειες ή για ν'ανοίξετε ένα Viva Wallet, παρακαλούμε επισκεφθείτε την www.vivawallet.com.

Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια για να κάνετε κάποια κατάθεση ή ανάληψη, μπορείτε να επισκεφθείτε τον τομέα της Βοήθειας στην ιστοσελίδα μας και ο οποίος μπορεί να βρεθεί κάτω από το μενού Υπηρεσιών.

Φιλικά,
Η Ομάδα της bet365