Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΔΥΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE

Άστοχη αποδείχθηκε η χθεσινή επιλογή μας αφού μόλις στο 8 η Μπριζ είχε κάνει ήδη το 0-1. Για να σας είμαι ειλικρινής χτες σκεφτόμουν δύο bet για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τη νίκη της Γιουνάιτεντ χωρίς να δεχθεί γκολ και τη νίκη της Γιουνάιτεντ με χάντικαπ ενός γκολ. Τελικά επέλεξα το πρώτο και χάσαμε απ το 8 λεπτό. Βέβαια η Γιουνάιτεντ μας πλήρωσε στο Live όπως και η Μπέρτον, όπως διαβάσατε σε facebook και twitter. Πάμε όμως στα σημερινά,

190 Χ ημιχ 2,25 (21:45)
Απ τη στιγμή που τις νυχτερίδες τις ανέλαβε ο πάμπλουτος Πίτερ Λιμ, είναι δεδομένο ότι η Βαλένθια ανεβαίνει επίπεδο αποκτώντας οικονομικό στάτους. Επί των μεταγραφικών, στόχος της διοίκησης φάνηκε ότι ήταν να κρατήσει τους παίχτες που είχαν έρθει δανεικοί και έκαναν εξαιρετική σεζόν πέρσι και φυσικά αναφέρομαι στους Ροδρίγο, Νεγρέδο, Αντρε Γκόμες (απών σημερα) και Κανσέλο με τις νυχτερίδες να δαπανούν κάτι παραπάνω από 80 εκατ. ευρώ. Μεταγραφικά αποκτήθηκαν Μπακάλι, Ράιαν, Ντανίλο, Μίνα ενώ αποχώρησε για τη Σίτι ο βασικός στόπερ Οταμέντι. Η Βαλένθια θα μονομαχήσει πάλι με τη Σεβίλλη για την 4η θέση αλλά έχει σαφές προβάδισμα. Απ την άλλη η Μονακό που πέρασε με ευκολία το εμπόδιο της Γιουνγκ Μπόις, στο πρωτάθλημα Γαλλίας ξεκίνησε με διπλό και με ανατροπή μέσα στην έδρας της Νις ενώ την Παρασκευή έμεινε στο 0-0 υποδεχόμενη τη Λιλ. Και φυσικά τον Ζαρντίμ είμαι βέβαιος ότι δεν τον πείραξε διόλου το 0-0 όσο οι τραυματισμοί του Μουτίνιο και του αρ. μπακ Κιρζάβα. Με τον Μουτίνιο να λείπει για 4 βδομάδες. Ο Ζαρντίμ θα παρατάξει τη Μονακό με το γνωστό αμυντικογενές στυλ που τον έχει δικαιώσει. Να κρατήσει στα μετόπισθεν και να χτυπήσει στην κόντρα. Δε θα είναι εύκολο το παιχνίδι για τη Βαλένθια, ναι μεν το Μεστάγια έχει μία δυναμική αλλά η Μονακό αυτή τη στιγμή αγωνιστικά είναι πιο έτοιμη. Συνεπώς, αναμένοντας ένα προσεχτικό παιχνίδι, θα πάω με το χ ημίχρονο.

191 1 1,45 (21:45)
Η Βασιλεία ξεκίνησε εκπληκτικά τη σεζόν με 8 νίκες σε 8 παιχνίδια με τον Αυστριακό φορ Γιάνκο να δείχνει έτοιμος να καλύψει το κενό του Στρέλερ ενώ Γκάσι, Ντελγκάδο που παραμένει και Εμπόλο συνθέτουν μία εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή. Φυσικά η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί μονόδρομο, δε βλέπω έκπληξη είναι η αλήθεια, η Βασιλεία πέραν της δεδομένης ανωτερότητας απ τη Μακάμπι είναι και πολύ πιο έμπειρη στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Η Μακάμπι έκανε την έκπληξη στο γ προκριματικό γύρο και πέρασε την Πλζεν παρ ότι είχε χάσει 1-2 στο Ισραήλ, πήγε στην Τσεχία έκανε το 0-2 και πανηγύρισε μία επική πρόκριση. Αλλά κόντρα στη Βασιλεία δεν έχει τύχη. Ο άσσος πενιχρός στο 1,45. Κι εγώ αν ήμουν μπουκ στο 1,55 θα το έδινα.

Καλή τύχη.