Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ....

Όπως έγραφα και χτες στα social media του Betsecret, με Λιγκ Καπ δεν ασχολούμαι ενώ και στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο αν και τελικά όπως ανέβασα το βράδυ επέλεξα την πρόκριση για τη Βασιλεία παρά τις σημαντικότατες απουσίες που είχε, έμεινε όμως στο 1-1 και η Μακάμπι βρέθηκε στους ομίλους. 

Πάμε στα φρέσκα, όπου βλέπω στο κουπόνι μεταξύ άλλων Δ Γερμανίας, Β Πορτογαλίας, Ν Αφρική χρειάζεται να επαναλάβω αυτά που έχω γράψει κατά καιρούς εδώ και πάρα πολλούς μήνες για τον ΟΠΑΠ;; Είναι μάλλον πειριττό. Γεγονός πάντως είναι ότι με το κουπόνι γιγας που πλέον θα κυκλοφορεί σε στιλ βιβλίου, με τους 4ψηφιους κωδικούς πιο πολύ μπερδεύει και κουράζει τον παίχτη παρά τον προσελκύει. Δεν το αντιλαμβάνονται, δεν πειράζει, κακό δικό τους.

107 1 1,50 / Πρόκριση Λεβερκούζεν (εκτός ΟΠΑΠ) 2,37 (21:45)
Το σκορ του πρώτου παιχνιδιού με το οποίο η Λάτσιο κέρδισε 1-0 στη Ρώμη της δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις των μπουκ όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Η Λεβερκούζεν που προέρχεται απ το ισχνό 1-0 εκτός έδρας κόντρα στο Αννόβερο χωρίς να παίξει και κανένα σπουδαίο ποδόσφαιρο έχοντας στο νου της το αποψινό παιχνίδι και έκανε με αυτόν τον τρόπο το 2 στα 2 στη Bundesliga. Απ την άλλη και η Λάτσιο ξεκίνησε με το δεξί στην πρεμιέρα στο Καμπιονάτο κερδίζοντας 2-1 τη Μπολόνια με το σκορ να διαμορφώνεται απ το 23 λεπτό. Όπως συζήταγα με το φίλο μου τον Ιταλό, που με βοήθησε και στη συγγραφή του αφιερώματος της Ιταλίας για ακόμη μία χρονιά, και είδε το παιχνίδι της ομάδας του (Μπολόνια), η Λάτσιο δεν ήταν καλή, δεν ενθουσίασε με την απόδοση της και η Μπολόνια κάλλιστα θα μπορούσε να είχε κάνει την έκπληξη. Η Λάτσιο που σήμερα θα έχει τρεις σημαντικότατες απουσίες. Των φορ Κλοζε και Τζόρτζεβιτς αλλά και του ηγετικού χαφ Μπίγλια. Απουσίες που ενδεχομένως να κρίνουν και την έκβαση του παιχνιδιού. Βέβαια πρακτικά η Λάτσιο θέλει ένα γκολ για να κλειδώσει την πρόκριση αφού η Λεβερκούζεν αν σκοράρει η Λάτσιο θα θέλει τρια γκολ για να προκριθεί. Εν τούτοις, η Λεβερκούζεν στο 2,37 που πληρώνει για την πρόκριση, έχει ενδιαφέρον, πέραν του προφανή άσσου και θα πάρω το ανάλογο ρίσκο.

Καλή τύχη.