Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΣΤΗ ΜΕΤΑ ΜΠΕΝΙΤΕΘ ΕΠΟΧΗ....

Χάσαμε χτες και οφείλουμε να το πούμε. Μόνη παρηγοριά ότι πέρασε εύκολα το δυνατό μας σημείο με το Under στο Καλλονή Ηρακλής. Γενικά χτες ήταν μία μέρα, όπου οι εκπλήξεις δεν έλειψαν με ότι αυτό συνεπάγεται. Στα φρέσκα τώρα:

Υπενθυμίζω ότι κλικάροντας στη στήλη με τα "Αφιερώματα" μπορείτε να διαβάσετε το καθιερωμένο αφιέρωμα για την Α Ιταλίας που θα σας κατατοπίσει για το περιμένουμε φέτος απ τις ομάδες.

442 2 1,55 (15:30)
Δε νομίζω ότι χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις για το διπλό της Τσέλσι. Η ομάδα του Μουρίνιο μετά τη γκέλα της πρεμιέρας και το 2-2 κόντρα στη Σουόνσι, ηττήθηκε και απ τη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής και είναι φανερό ότι η Τσέλσι θέλει ενίσχυση. Διότι δεν είναι μόνο τα αρνητικά αποτελέσματα, άλλωστε ακόμα αρχή είναι αλλά η εικόνα της Τσέλσι μέσα στο γήπεδο που κάθε άλλο παρά ενθουσίασε. Παρά ταύτα όμως να κάνει τρίτη σερί γκέλα η ομάδα του Μουρίνιο μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Ειδικά κόντρα στη Γουεστ Μπρομ που δεν έδειξε και κάτι το ιδιαίτερο σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Κάτι παραπάνω από 1,60 το διπλό, προφανώς και έχει μπει στο παιχνίδι μου.

551 2 1,70 (21:45)
Σημείο που προκύπτει απ την ανάλυση που έχει γίνει στο Αφιέρωμα της Ιταλίας. Με τη Νάπολι να περνά στη μετά Μπενίτεθ εποχή, έχοντας ένα πληρέστατο ρόστερ σε όλα τα επίπεδα και φυσικά στον πάγκο τον Μαουρίτσιο Σάρι που είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικό έργο με την Έμπολι. Οι Παρτενοπέι ενισχύθηκαν και στις μεταγραφές και ειδικά απ τη μέση και μπροστά και φέτος μπορούν να συναγωνιστούν επάξια οποιαδήποτε ομάδα στην Ιταλία. Το μεγάλο στοίχημα για τον Σάρι παραμένει η άμυνα. Αν καταφέρει να τη μαζέψει τότε η Νάπολι έχει όλα τα φόντα να χτυπήσει τη δεύτερη θέση και ποιος ξέρει ίσως αγχώσει και τη Γιουβέντους. Απ την άλλη η Σασσουόλο έχασε τον παιχταρά Ζάζα που πήγε στη Γιουβέντους αλλά ευτυχώς έμεινε ο Μπεράρντι.  Η Σασσουόλο και φέτος αναμένουμε να κινηθεί κάπου στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, ίσως λίγο πιο κάτω απ ότι πέρσι. Ούτως ή άλλως, χρήματα υπάρχουν για ενίσχυση αν κάτι τέτοιο απαιτηθεί το Γενάρη. Προφανώς και δεν είναι εύκολος αντίπαλος η Σασσουόλο αλλά εν τούτοις θεωρώ ότι η Νάπολι μπορεί να ξεκινήσει με το δεξί και να πιστοιποιήσει την ανωτερότητά της. Προσωπικά, θεωρώ δεδομένο ότι ο Ιγκουαίν και η παρέα του θα βρουν δίχτυα.