Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: Ο ΚΑΜΠΑΛΑΡΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ (Update 12:25)

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα όπου πέρασε ξεκούραστα το δυνατό μας σημείο με τον άσσο της Λεβερκούζεν και φυσικά και την πρόκριση των Γερμανών στο 2,37. Εξαιρετικά επίσης πήγαμε για ακόμη μία φορά και στο live με τα επόμενα γκολ για ΑΠΟΕΛ και Έβερτον.


Στα σημερινά τώρα, όπου έχουμε τις ρεβανς των πλέι οφ του Europa League, με πολλές ομάδες να έχουν ήδη κλειδώσει την πρόκριση όπως ο ΠΑΟΚ και άλλες να επιζητούν τη νίκη/πρόκριση για να μην πάει στράφη με το καλημέρα όλη χρονιά ήδη απ τον Σεπτέμβριο, όπως ο Παναθηναϊκός. Έτσι λοιπόν κατέληξα για σήμερα σε δυάδα με Παναθηναϊκό και Σαουθάμπτον.

763 over 1.5 Παναθηναϊκού 1,62/ -1,5 Παναθηναϊκού 2,30 (21:00)
*Αμφότερες οι επιλογές προσφέρονται και στον ΟΠΑΠ στην ενότητα με τα ειδικά στοιχήματα
Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι στο Αζερμπαιτζάν ήταν τραγικός με όλη τη σημασία της λέξης με αποκλειστική ευθύνη του Αναστασίου, που είχε δει κάποιο όνειρο με την 11αδα που κατέβασε. Μία ομάδα δίχως αρχή, μέση και τέλος. Βέβαια τα ουγκ της εξέδρας και σήμερα θα το χειροκροτούν. Οι ευθύνες του Αναστασίου είναι τεράστιες και στον αποκλεισμό απ την Κλαμπ Μπριζ. Στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό όπως έγραψα και στο twitter πριν το παιχνίδι, κατέβασε ορθολογική 11αδα. Μας πλήρωσε στο διπλό που προτάθηκε, στην ανατροπή και γενικότερα θεωρώ ότι η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν ήταν κακή, παρά τις χαμένες ευκαιρίες. Ειδικά αυτή του Μπέργκ που κατάφερε να χάσει το άχαστο προ κενής εστίας. Επίσης να κρατήσουμε ότι ο Μπούρμπος είναι παίχτης κλάσης (γελάνε και τα τσιμέντα) μπροστά σε αυτόν τον Βέμερ που πραγματικά δεν κάνει ούτε για την ομάδα νέων του Παναθηναϊκού. Απ ότι φαίνεται στα ρεπορτάζ ο Αναστασίου πάλι θα κατεβάσει ορθολογική 11αδα. Θα μου πείτε γιατί δίνω τόση βάση σε αυτό; Γιατί πολύ απλά η πρόκριση εξαρτάται αποκλειστικά απ τον Παναθηναϊκό. Η Κάμπαλα είναι ομάδα χαμηλοτάτου επιπέδου και όσοι είδαν το πρώτο παιχνίδι θα συμφωνήσουν με αυτό. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα στοιχειωδώς σοβαρή θα είχε καθαρίσει την πρόκριση απ το πρώτο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός που έπεσε με την Καμπάλα. Εν κατακλείδι, θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα το καθαρίσει το παιχνίδι, το over 1.50 στο 1,62 είναι σαν να κλέβεις εκκλησία μιας και θεωρώ δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός αν δε γίνουν τίποτα αλχημείες απ τον Αναστασίου δύο γκολ τα έχει. Ενώ πολύ καλή επιλογή είναι και το -1,50 στο ασιατικό σε απόδοση 2,30 στον ΟΠΑΠ. Έξω κυκλοφορεί στο 2,20.

774 2 1.93 (22:00)
1-1 το πρώτο παιχνίδι στην Αγγλία και τα πάντα ενόψει της αποψινής ρεβάνς στη Δανία είναι ανοιχτά. Αν και σκεφτόμουν να αφήσω το παιχνίδι για το live, εν τούτοις μπήκα στον πειρασμό και έπαιξα το διπλό του 2,10 που έχει ανοδικές τάσεις. Άλλωστε πόσες φορές θα βρούμε πολύ καλή ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ σε απόδοση 2,10 κόντρα σε ομάδα μεσαίου βεληνεκούς της Δανίας; Ποτέ. Ο Κούμαν θα κατεβάσει βασική 11αδα, απ ότι διάβαζα στα ρεπορτάζ δεν υπάρχουν σκέψεις για εκτεταμένο ροτέιστον. Ούτως ή άλλως αποτελεί στόχο για τη Σαουθάμπτον η πρόκριση στο Europa League. Στα έως τώρα παιχνίδια των Αγίων αυτό που παρατηρείται είναι η κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας, απόρροια και απωλειών που είχε στο μεταγραφικό παζάρι. Απ την άλλη για τη Μίτιλαντ είναι το παιχνίδι της χρονιάς, κατάμεστο το γήπεδο ενδεχομένως για πολλούς παίχτες μία πρόκριση επί της Σαουθάμπτον να αποτελεί τη σημαντικότερη στιγμή (μέχρι την επόμενη) της καριέρας του αλλά όπως και να το κάνουμε υστερεί η Μίτιλαντ σε ποιότητα. Αν προσέξει την άμυνα η Σαουθάμπτον, μπορεί να πάρει τη νίκη και να προκριθεί.

Καλή τύχη.