Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ....

Είναι αλήθεια πλέον ότι ο ΟΠΑΠ αρχίζει και κουράζει με αυτό το κουπόνι σε μέγεθος βιβλίου, με τους ανακατεμένους κωδικούς που δε βγάζεις άκρη και τα ανύπαρκτα πρωταθλήματα που έχει στο κουπόνι του. Κάθε σαβ/κο που περνάει αυτό γίνεται όλο και πιο εμφανές. Ας μην επαναλαμβανόμαστε όμως και πάμε να δούμε σήμερα τι έχουμε, σε ένα αρκετά δύσκολο κουπόνι, ειδικά στο Νησί δεν έβγαλα ούτε ένα σημείο. Γι αυτό όπως βλέπετε παρακάτω θα αρκεστώ σε μία δυάδα.

635 1 1,85 (15:00)
Καταρχήν το 1,85 του ΟΠΑΠ, είναι η υψηλότερη τιμή της αγοράς. Σε όλες τις εταιρίες παρατηρείται έντονη πτώση του άσσου. Η Τσέμνιστερ μετά από 4 αγωνιστικές αήττητη την προηγούμενη βδομάδα έκανε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα χάνοντας απ το Μανδεβούργο με 2-0. Η Τσέμνιστερ θεωρείται απ τις καλές ομάδες της Γ Γερμανίας, πέρσι τερμάτισε 5η με 8 βαθμούς διαφορά απ την 3η θέση που οδηγούσε στα μπαράζ ανόδου. Κάπου εκεί την εκτιμούμε και φέτος δηλαδή να παλέψει οριακά για την 3η θέση. Εντός έδρας παραδοσιακά είναι πολύ δυνατή, (12-4-3) το περσινό της ρεκόρ εντός έδρας και υποδέχεται τη Βέχεν η οποία μόλις την προηγούμενη βδομάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Νίκη ψυχολογίας με τον τρόπο που ήρθε. Στο 61 έχανε 0-1 και μετά το γύρισε πετυχαίνοντας γκολ στο 62', 81' και στις καθυστερήσεις. Η Βέχεν πρόκειται για ομάδα που θα κινηθεί κάπου στη μέση της βαθμολογίας, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ο άσσος όσο κινείται σε επίπεδα 1,80 είναι αποδεκτός.

1071 2 1,98 (21:15)
Νομίζω ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα η Γαλατα μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας και την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Φιλοξενείται απ την μέτρια Κονιασπόρ που δεν έχει δείξει τίποτα το αξιόλογο σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές με την Γαλατα μάλιστα να έχει και εξαιρετική παράδοση στην έδρα της Κονιασπορ μετρώντας 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόνο δύο ήττες. Τρίτη σερί γκέλα για τη Γαλατα πάει πολύ... Το διπλό κυκλοφορεί στο 2,20. Μου κάνει και μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Καλή τύχη.