Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ

Ξεκινώντας οφείλω να κάνω την αυτοκριτική μου, όσον αφορά τις χθεσινές προτάσεις και εξηγούμαι. Θεωρώ λοιπόν ότι έκανα λάθος με την πρόκριση της Φενερ και δεν το διάβασα όπως έπρεπε, παρασυρομενος από το επίπεδο των ρόστερ αγνοώντας την εικόνα των δύο ομάδων στο α παιχνίδι. Κάποιοι είμαι βέβαιος θα πουν, τι κάθεσαι και μας τα γράφεις αυτά, σημασία έχει οτι χάσαμε το σημείο. Όπως έχω πει πολλάκις στο παρελθόν, έχει τεράστια σημασία να καταλαβαίνεις πότε παίζεις λάθος ώστε να το διορθώσεις.

Σχετικά με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, κατά το ήμισυ πήγε όπως το περιμέναμε, δηλαδή ήμουν ξεκάθαρος ότι ο Παναθηναϊκός θα έτρωγε γκολ αλλά ανέμενα ότι θα έβρισκε δίχτυα. Πλέον για πόσο θα είναι στο απυρόβλητο ο Αναστασίου; Έβλεπα χτες αυτόν τον Βέμερ και γέλαγε ο κόσμος, ο Πράνιτς ως συνήθως αδιάφορος, Καρέλης Μπέργκ ήταν σε κακή μέρα ε και κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός πέταξε στα σκουπίδια 7 εκατ. ευρώ. Αλήθεια τον Εσιέν, ο Αλαφούζος τον πήρε για να παίζει με το Λεβαδειακό και για να πάνε τα "ουγκ" στο αεροδρόμιο; Την άποψη μου για τον Εσιεν την έχω καταθέσει κ δεν έχω να προσθέσω κάτι.

133 1 1,85 (19:00)
Η Ομόνοια απέσπασε το 0-0 κόντρα στη Μπρόντμπι στη Δανία και πλέον στην Κύπρο θέλει νίκη και μόνο νίκη για να προκριθεί. Η Ομόνοια δεν ήταν καλή στη Δανία, έπαιξε με αποκλειστικό στόχο να μη δεχθεί γκολ και τα κατάφερε σε συνδυασμό με την τύχη και τον τερματοφύλακά της. Η Μπρόντμπι απ την άλλη ναι μεν ήταν καλύτερη στο α παιχνίδι αλλά απ την άλλη μετρά τρεις σερί ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και η καρέκλα του Φρανκ τρίζει για τα καλά. Η Μπρόντμπι σήμερα έχει να αντιμετωπίσει πέραν απ την Ομόνοια και τον καυσωνα που σε συνδυασμό με την υγρασία θα κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Σκεφτείτε το μέσο Δανό ποδοσφαιριστή, σε τι συνθήκες παίζει και σε τι συνθήκες θα παίξει. Άρα το βάζουμε και αυτό στην εξίσωση. Πάνω κάτω ισοδύναμες είναι ομάδες, θα πάω με τον άσσο λοιπόν που είναι δυαράκι έξω και κινειται πτωτικά.

143 1 3,60 Χ 3,30 (20:30)
Πολλά με λίγα οι δύο ομάδες. Η Μπορντό νίκησε ξεκούραστα με 3-0 την ΑΕΚ Λάρνακας στο α παιχνίδι και ουσιαστικά κατεβαίνει σήμερα στην Κύπρο για αναψυχή. Η ΑΕΚ Λάρνακας το πάλεψε στο α ημίχρονο αλλά στο β ημίχρονο παρέδωσε πνεύμα και το σημερινό παιχνίδι στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" έχει τυπικό χαρακτήρα. Με δεδομένο ότι η Μπορντό έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, ακολουθεί παιχνίδι με τη Ρεμς για την πρεμιέρα του  Championnat, θεωρώ ότι δε θα τα δώσει όλα σήμερα. Απ την άλλη οι Κύπριοι θα το παλέψουν για να δώσουν μία χαρά στους φιλάθλους τους, να πέσουν με ψηλά το κεφάλι. Τα 3,60 που κυκλοφορούν στον άσσο, είναι ικανοποιητικά. Το ρισκό προφανώς αφού αν η Μπορντό παίξει σοβαρά μπορεί να το πάρει το παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση η αξία ειναι στην κόντρα.

Καλή τύχη.