Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

Δύο στα τρία έδειξε ο χθεσινός μας απολογισμός, όπου πέρασαν τα δύο μικρά αλλά δεν πέρασε η έκπληξη της Σάντερλαντ, όπου η Λέστερ έκανε πάρτι και πριν κάνει συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού το σκορ ήταν ήδη στο 3-0. Περνώντας στα φρέσκα, ομολογώ ότι το κουπόνι είναι αρκετά δύσβατο και γι αυτό άλλαξα τον τρόπο παιχνιδιού μου και θα αρκεστώ σε δύο ισοπαλίες. 

212 Χ 3,10 (15:30)
Η Νιουκαστλ παρά το εξαιρετικό υλικό που είχε πέρσι, λίγο έλειψε να πέσει κατηγορία. Καταστροφική η χρονιά εν ολίγοις, τερματίζοντας στην 15η θεση μόλις στο +4 απ τη γραμμή του υποβιβασμού. Φέτος πήρε στον πάγκο τον Στιβ Μακ Λάρεν ελπίζοντας σε μία καλύτερη χρονιά δίχως μπελάδες. Υλικό καλό υπάρχει, το θέμα είναι πως θα ξανά γίνει ομάδα η Νιουκαστλ. Απ την άλλη η Σαουθάμπτον και φέτος αποδυναμώθηκε, ως είθισται όλα αυτά τα χρόνια, αλλά όπως έδειξε και πέρσι που τερμάτισε στην 7η θέση, μαθαίνει να ζει με τις απώλειες βασικών παιχτών. Στο Γιουρόπα Λιγκ δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Φίτεσε και να πάρει την πρόκριση. Αναμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι και νομίζω ότι καμία απ τις δύο ομάδες δε θα χαλάσει το Χ, άλλωστε για πρεμιέρα μιλάμε.

219 Χ 2,95 (19:00)
Η Τουλούζ είναι επί της ουσίας η ίδια ομάδα με πέρσι, δεν έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερο στο ρόστερ της, τη στιγμή που πέρσι τερμάτισε ακριβώς πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Κατά συνέπεια και φέτος ο στόχος είναι η αποφυγή του υποβιβαασμού. Παραδοσιακά μέσα στην έδρα της είναι δυνατή. Απ την άλλη η Σεντ Ετιέν 3 βασικούς με κορυφαία αυτή του σκόρερ Γκραντέλ που πήγε στη Μπόρνμουθ με την Σεντ Ετιέν να βάζει στα ταμεία της 10 εκατ. Υπάρχει με άλλα λόγια χρήμα, μεταγραφές για να καλυφθούν τα κενά πάντως ακόμα δεν έχουν γίνει. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αναμένεται ενίσχυση της ομάδας. Και εδώ η αγωνιστική ανωτερότητα κ ετοιμότητα ελέω Γιουρόπα Λιγκ για τη Σεντ Ετιέν, αντισταθμίζεται απ την έδρα κ την ομοιογένεια της Τουλούζ. Επιλογή λοιπόν το καρπούζι στη μέση.

Καλή τύχη.