Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΕΝΑ ΒΟΛΙΚΟ Χ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ SEGUDA DIVISION

Όπως έγραψα και χτες στα social media του Betsecret, αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και η Μπαρτσελόνα κατέκτησε δικαιότατα το Champions League. Η Γιουβέντους όσο μπορούσε το πάλεψε αλλά όταν δέχεσαι με το καλημέρα γκολ σου ανατρέπονται όλα τα σχέδια. Στοιχηματικά, είχα αποστασιοποιηθεί απ το διπλό λόγω απόδοσης τόσο εγώ και ο συνεργάτης μου Μιχάλης Κοκκίνης, πήγα με το Χ ημίχρονο δε βγήκε ενώ εβαλε και ο Νειμάρ το γκολ στο 96 για να χάσει ο Μιχάλης το σύνολο τερμάτων 2-3. Εν πάση περιπτώσει, ας τα αφήσουμε αυτά και πάμε στα φρέσκα, όπου θα ασχοληθούμε κυρίως με την τελευταία αγωνιστική της Seguda Division.

314 2 1,60 (19:00)
*Τελευταία αγωνιστική
Η Σαραγόσα με την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής έμπλεξε άσχημα και αυτό γιατί η Πονφερντίνα την πλησίασε στον πόντο και διεκδικεί πλέον την 6η και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Η Πονφεραντίνα έχει εύκολο έργο απέναντι στην Αλκορκόν εντός έδρας ενώ η Σαραγόσα φιλοξενείται στη Λεγκανές. Και εδώ που έφτασαν τα πράγματα η Σαραγόσα παίζει τους κόπους μίας χρονιάς στην έδρα μίας αδιάφορης Λεγκανές που εντός έδρας μετρά (10-7-3) και ναι μεν έκανε καλή χρονιά αλλά πλέον το μυαλό της το έχει στις διακοπές. Θα μου πείτε, μπορεί να πέσει βαλιτσάκι, το δέχομαι. Αλλά όπως λέω πάντα το βαλιτσάκι μπορείς να το πάρεις πιο εύκολα για να χάσεις παρά για να νικήσεις.... Ο νοών νοείτο... Το διπλό σας το έχω ήδη αναφέρει απ την Τρίτη στο facebook, ήταν στο 1,80 πλέον έχει υποχωρήσει στο 1,60.

319 Χ 3,35 (19:00)
*Τελευταία αγωνιστική
Στην μάχη του υποβιβασμού τώρα, σχεδόν όλα έχουν ξεκαθαρίσει η Οσασούνα είναι στο +3 απ τη Σανταντέρ και πρακτικά θέλει μία ισοπαλία για να σωθεί και μαθηματικά καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Σανταντέρ υστερεί. Η Σαμπαντέλ απ την άλλη είναι ήδη υποβιβασμένη, ομάδα δίχως αρχή, μέση και τέλος. Πέντε ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι παιχνίδια, αν η Οσασούνα ήθελε νίκη θα την έπαιρνε απλά τώρα θεωρώντας ότι με ένα Χ και η Οσασούνα θα πετύχει αυτό που θέλει και η Σαμπαντέλ θα κλείσει με ένα.... χαμόγελο τη σεζόν εντός έδρας, παρά με μία νέα ήττα.

362 1 1,55 (00:15)
Τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή στην Αργεντινή σε αυτό το μαραθώνιο πρωτάθλημα, που πραγματικά θα θέλα κάποιος να μου πει, ποιος τρομερός εγκέφαλος το σκέφτηκε, πρωτάθλημα 30 ομάδων (!!). Η Μπόκα προέρχεται από δύο σερί ήττες και μία ισοπαλία, παραμένει όμως κοντά στην κορυφή και σε συνδυασμό με τη χθεσινή ισοπαλία της Σαν Λορέντζο μπορεί πλέον με νίκη σήμερα να την φτάσει σε απόσταση του ενός βαθμού. Η Μπόκα δεν είναι καλά αγωνιστικά αλλά τέταρτη σερί γκέλα και ειδικά εντός έδρας πάει πολύ,... πάρα πολύ. Ειδικά όταν απ τη Νιουελς λείπει ο ηγέτης Μάξι Ροντρίγκες. Άσσος λοιπόν στο 1,65 έξω, μόλις στο 1,55 στον ΟΠΑΠ.

Καλή τύχη.