Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΝΟΥΝ

Ο εθνικός ξεπεσμός της εθνικής ομάδας μετά και τη νέα ήττα απ τους ψαράδες των Ν. Φερόε, δεν έχει προηγούμενο. Ένα συνοθύλευμα παιχτών, που ντροπιάζουν σε κάθε τους εμφάνιση το εθνόσημο, χωρίς να σέβονται τίποτα. Ίσως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν καμία διαφήμιση.... και το που θα πάνε διακοπές. Διότι θέλει τρομερή προσπάθεια να μη μπορείς να κερδίσεις τα Φερόε. Με έναν τερματοφύλακα που μόλις του ερχόταν η μπάλα του φεύγε μέσα απ τα χέρια.¨

Το να καταφέρνεις να χάνεις δε, δύο φορές απ τα Νησιά Φερόε, είναι κάτι παραπάνω από κατάντια. Δεν έχει ξανα γίνει ποτέ στην ιστορία αυτό και ήρθε η εθνική μας, να γράψει μία ακόμα μαύρη σελίδα στην ιστορία της. Πως γίνεται μέσα σε ένα χρόνο και από ομάδα να έχει γίνει μπουρδέλο, πραγματικά είναι να απορείς. Και ενδεχομένως με την παρομοίωση προσβάλλω και τα μπουρδέλα τα οποία και οργανωμένα. Χτες δεν υπήρχε πλάνο στην ομάδα, δεν υπήρχε αρχή μέση και τέλος. Κάτι κουρασμένα παλικάρια έβλεπες. Η λέξη κατάντια είναι πολύ μικρή γι αυτλό που είδαμε. Μη γελιόμαστε ο Μαρκαριάν δε φέρει ευθύνη γι αυτό που είδαμε. 

Ειδικά ο Μήτρογλου, ούτε κεφτέ με πιρούνι δεν πετυχαίνει, κατάφερε να καταστρέψει όλες τις επιθέσεις. Σταφυλίδης για γέλια και για κλάματα απ την αριστερή πλευρά έκαναν πάρτι ο ξυλοκόπος με τον δάσκαλο απ τα Ν. Φερόε. Ο Χριστοδουλόπουλος έπρεπε να φτιάξει λίγο το μάλλι, ήθελε λίγο ζελέ ακόμα. Ο Κονέ με τον Μανωλά ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Και θα έλεγα για μην το κουράζουμε ότι οι μόνοι που προσπάθησαν ήταν ο Τοροσίδης, ο Νίνης και ο Καρέλης. 

Όπως έγραψα και χτες στο facebook η λύση είναι απλή. Τους τουρίστες τους στέλνεις σπίτι τους και κατεβάζεις την εθνική ελπίδων για τη συνέχεια των προκριματικών.