Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΤΟ BETSECRET ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ - ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ

Τα ψέματα τελείωσαν την άλλη Κυριακή κρίνεται το μέλλον της πατρίδας όπου πρέπει να φωνάξουμε ένα δυνατό ΝΑΙ στο ευρώ, ναι στην Ευρώπη και να στείλουμε ένα γερό μήνυμα στο κυβερνητικό λόμπι της δραχμής που οδηγούν τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή.

Αντιλαμβάνεστε ότι το όποιο στοιχηματικό ενδιαφέρον έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Θα μου πείτε το Betsecret είναι στοιχηματικό site, το δέχομαι αλλά υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα απ το στοίχημα στη ζώη και όταν κάποιοι παίζουν με το μέλλον σου, οφείλεις να απαντήσεις. Πόσο μάλλον όταν είσαι και οικονομολόγος.

Ούτως η άλλως, η στοιχηματική σεζόν εδώ και σχεδόν ένα μήνα έχει τελειώσει γι αυτό και τον τελευταίο καιρό δεν έχω ανεβάσει και στήλη με εκτιμήσεις και αντ αυτού προτίμησα να ανεβάσω τρία άρθρα που αφορούν γενικότερα τη στοιχηματική θεωρία χρησημοποιώντας όσο πιο απλή ορολογία γίνεται και με παραδείγματα για να γίνει κατανοητή στον κόσμο. Κλικάροντας στα "Αφιερώματα" μπορείτε να διαβάσετε για το Ασιατικό Χάντικαπ, τον υπολογισμό και την έννοια της Γκανιότας, τον δείκτη ROI και Yield.

Ήρθε όμως η ώρα για ξεκούραση, όπως κάθε χρόνο τέτοια περίοδο πρέπει να γίνει η αναγκαία παύση για να ηρεμήσει, να καθαρίσει το μυαλό. Ως εκ τούτου θα μάστε πάλι μαζί, αν υπάρχουμε τότε και ως χώρα στα τέλη Ιουλίου. Να περνάτε καλά και φυσικά καλά μυαλά στο δημοψήφισμα της Κυριακής.