Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ΔΥΑΔΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ EUROVISION

Μπορεί χτες η βασική μας πρόταση με τον άσσο της Σαραγόσα να μην επαληθεύτηκε αλλά απ την άλλη πλήρωσε η πρόταση στο Live με κατάκτηση Γιουβέντους στην παράταση σε απόδοση 4,00 αλλά και η πρόταση του Μιχάλη Κοκκίνη΄, που επέστρεψε ανανεωμένος απ το ταξίδι στη Γερμανία, στο καρφωτό Χ στο Άρσεναλ Σάντερλαντ σε απόδοση 5,75!! Ένα Χ που ήταν βολικό για αμφότερες τις ομάδες. Και όσοι είδατε το παιχνίδι, στο τέλος έμειναν όλοι ευχαριστημένοι. Καλά τα ταμεία τα χθεσινά και πάμε σήμερα να δούμε τι θα κάνουμε, όπου φυσικά θα έχουμε και Eurovision τον β ημιτελικό.

Επίσης, στη σελίδα μας στο facebook, ανεβαίνουν συνεχώς εκτιμήσεις για τους αγώνες του Σ/Κ όπου έχουμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Ήδη από χτες έχει ανέβει πρόταση για βολική ισοπαλία σε αποδ. 3,60 στη Γερμανία. Συνεπώς κάντε Like στη σελίδα για να ενημερώνεστε άμεσα. 

215 1 1,65 (21:30)
Η λέξη ιστορικές στιγμές, είναι απλά λίγη για να περιγράψει το πως ζουν το σημερινό παιχνίδι άπαντες στη Γάνδη. Αν σήμερα κερδίσει τη Σταντάρ Λιέγης, η Γάνδη κατακτά το πρωτάθλημα, είναι το πρώτο στην ιστορία της. Υπάρχει τρομερός ενθουσιασμός στους οπαδούς, το γήπεδο θα ναι κατάμεστο, προέρχεται από επική νίκη μέσα στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ με 3-2. Παλικαρίσια νίκη. Και απέναντί της έχει μία Σταντάρ που κάνει καλές εμφανίσεις, προέρχεται απ την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Άντερλεχτ. Θέλει να παραμείνει στην 4η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ και αυτή τη στιγμή είναι στο +1 απ τη Σαρλερουά. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, ναι μεν θα υπάρχει άγχος στους γηπεδούχους, αλλά οι στιγμές είναι πρωτόγνωρες για την ομάδα της Γάνδης και θεωρώ ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα φτάσει στη νίκη. Άσσος λοιπόν.

216 2 1,50 (21:30)
Η απόδοση του διπλού πέφτει σε όλες τις εταιρίες με την Άντερλεχτ να κυνηγά κατά βάση τη δεύτερη προνομιούχο θέση και λιγότερο το πρωτάθλημα, εκεί όπου αν σήμερα η Γάνδη κερδίσει, τότε θα πάρει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Η Κορτράικ απ την άλλη είναι παντελώς αδιάφορη, δεν είναι σε καλή κατάσταση ενώ το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, υπάρχει γκρίνια, οι οπαδοί τα έχουν βάλει με τον προπονητή της ομάδας που θα συνεχίσει του χρόνου στην Οστάνδη. Επι προσθέτως η Κορτράικ σήμερα θα έχει και τρεις βασικούς εκτός. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη δεδομένη ανωτερότητα της Άντερλεχτ, κάνουν το διπλό ως το πλέον λογικό σημείο. Και θα αποτελέσει επιλογή μου.

Για τη Eurovision:
Πρόκριση για Πολωνία σε απόδοση 1,50. Η τραγουδίστρια της Πολωνίας, είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και δίνει μάθημα ζωής στη σκηνή της Eurovision. Εικάζω ότι θα συγκινήσει. 

Αποκλεισμός για Κύπρο σε απόδοση 3,00. Σε καμία περίπτωση δεν ενθουσιάζει το κομμάτι της Κύπρου, δεν κατανοώ το λόγο του φαβοριτισμού για πρόκριση στον τελικό. Πόσο μάλλον απ τη στιγμή που η Ελλάδα δεν ψηφίζει. Νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο.