Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΚΟΥΠΑ

Ο ΟΠΑΠ περνάει σε άλλο επίπεδο πλέον, ας το ομολογήσουμε. Από σήμερα στο κουπόνι μας θα υπάρχει το πρωτάθλημα του Πακιστάν, του Ουζουμπεκιστάν ενώ έχω αποκλειστικές πληροφορίες ότι θα μπει και το πρωτάθλημα της Ζιμπάμπουε. Γελάνε και τα τσιμέντα. Όταν ο εγχώριος μπουκ προτιμά να βάζει Πακιστάν και Ουζουμπεκιστάν αντί για Β και Γ κατηγορία Ελλάδος (!!) Γιατί άραγε; Αυτονόητη η απάντηση φυσικά.

Να θεωρήσετε προφανές ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ με αυτά τα πρωταθλήματα όπως και δεν εχω ασχοληθεί και με τα υπόλοιπα αστεία πρωταθλήματα που έχουν μπει στο κουπόνι. Κακά τα ψέματα η στοιχηματική σεζόν έχει ολοκληρωθεί και παίζουμε πλέον τα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων. Την άλλη βδομάδα με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πέφτει και η αυλαία.

Έτσι λοιπόν για σήμερα θα κρατήσω ένα και μόνο.

Κατάκτηση Κυπέλλου Ντόρτμουντ 1,80 κατά μ.ο
*δεν προσφέρεται ως ειδικό στοίχημα στον ΟΠΑΠ
Τελευταία παράσταση σήμερα για τον Κλοπ, που αποχαιρετά τους Βεστφαλούς και τα όσα συγκινητικά έγιναν στο παιχνίδι του σαββάτου με τη Βέρντερ, νομίζω μιλάνε από μόνα τους. Μία Ντόρτμουντ που έκανε τραγική χρονιά. Θυμάστε εξάλλου ότι στο τέλος του α γύρου ήταν κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού!! Στο δεύτερο γύρο σοβαρεύτηκε, τα κενά στα μετόπισθεν παρέμεναν, αλλά εν τούτοις κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι και τις θέσεις του Europa League. Σήμερα έχει την ευκαιρία, όσο κλισέ και αν ακούγεται συνήθως, να σώσει την χρονιά με την κατάκτηση ενός τροπαίου. Και πέρσι είχε φτάσει στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό φέτος όμως άπαντες δείχνουν αποφασισμένοι. Ο Κλοπ δεν έχει να ανησυχεί για κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Μιχταριάν, Καγκάβα και Ρόις θα βρεθούν πίσω απ τον Ομπαμπεγιανγκ. Μία επιθετική τετράδα δηλαδή που μπορεί να διασπάσει οποιαδήποτε άμυνα. Οι Λύκοι απ την άλλη, έκαναν μία εξαιρετική χρονιά, κοντράρισαν στα ίσια όσο είχαν δυνάμεις τη Μπάγερν και η πολύ καλή τους παρουσίας, επισφραγίστηκε αφενός με το σημερινό τελικό και αφετέρου με την κατάκτηση της 2ης θέσης. Η Βόλφσμπουργκ οφείλει πολλά αν μη τι άλλο στο Ντε Μπρουιν ο οποίος έκανε όργια και ήταν ο μαέστρος στην ομάδα του Χέκινγκ. Υπάρχει δίψα στους Λύκους για την κατάκτηση του τροπαίου, το πρώτο στην ιστορία τους, σίγουρα αναμένεται ένα ντέρμπι στην κόψη του ξυραφιού, αλλά θα πάω με την πιο έμπειρη, μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα τη Ντόρτμουντ για κατάκτηση κυπέλλου σε απόδοση κατά μ.ο στο 1,80.

Καλή τύχη