Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΕΝΑ ΒΟΛΙΚΟ Χ, ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ... Β ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ANYTIME SCORER

Σχεδόν εξαιρετικά κύλησε η χθεσινή μέρα, όπου πιάσαμε τα πάντα στο live στήνοντας ένα ωραίο πανηγύρι σε facebook και Twitter. Στις προτάσεις στο site, χάσαμε μόνο το Χ της Φραίμπουργκ, η οποία και έπεσε στη Β κατηγορία της Γερμανίας, αντίθετα τόσο η Μπιλμπάο όσο και η Οσασούνα στο Χ2 και το Χ της Ατλέτικο Μ. περάσαν ξεκούραστα. Όσον αφορά τις προτάσεις της Eurovision, ναι μεν πέρασε επίσης εύκολα το να είναι η Ελλάδα απ τη 14η θέση και κάτω αλλά συνολικά είχαμε 4 στις 7. Προσωπικά με ξάφνιασε αυτό το 0 της Γερμανίας που έχασε στο head to head με το Ην Βασίλειο. Ήταν κάτι που δεν περίμενα. Πάμε στα σημερινά,

342 Χ 3,35 (14:30)
Τελευταία αγωνιστική στη Β Γερμανίας και γίνεται ένας μικρός χαμός τόσο για την άνοδο όσο και για την ουρά. Και το θέμα είναι ότι ενδιαφερόμενες ομάδες παίζουν μεταξύ τους, σε παιχνίδια ο θάνατος σου η ζωή μου. Κράτησα εν τούτοις μία βολική ισοπαλία ανάμεσα στη Μπόχουμ και τη Σαντχάουζερν. Η Μπόχουμ είναι στο +5 έχει σωθεί, η Σαντχάουζερν θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό για να αποφύγει τα πλέι αουτ αν και εφόσον κερδίζουν οι από κάτω της. Το θεωρώ από δύσκολο έως ανέφικτο να κερδίζουν όλοι αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις αφού η τύχη εξαρτάται απ τα δικά σου πόδια παίρνεις το Χ και φεύγετε όλοι αγκαλιασμένοι απ το γήπεδο. Άλλωστε και η Μπόχουμ είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία, 14 στον αριθμό. Συνεπώς μία ζαριά στο Χ του 3,35 ή 3,50 έξω, νομίζω ότι αξίζει να παιχτεί. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι αν στο ημιχ. είναι τέτοια τα αποτελέσματα που η Σαντχάουζερν είναι παντελώς αδιάφορη μήπως το παρατήσει το παιχνίδι.

347 2 2,30 (14:30)
Νίκη ίσον με σωτηρία για την Αουε, που κάθε άλλο αποτέλεσμα απλά θα επιβεβαιώσει τον υποβιβασμό της. Η Χάιντερχάιμ είναι αδιάφορη, δεν χαρίζεται όμως σε κανέναν και εντός έδρας είναι πολύ δυνατή. Η Αουε παίζει τη ζωή της και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία και η τελευταία αγωνιστική κάποιος θα έλεγε ότι η προτελευταία Αουε έχει τις λιγότερες πιθανότητες να σωθεί. ΛΑΘΟΣ! Εγώ λέω ότι με νίκη δική της, θα σωθεί. Και αυτό γιατί η ΦΣΒ Φρανκφούρτη έχει δύσκολο παιχνίδι στη Φορτούνα, η Μόναχο 1860 παίζει εκτός με την Καρλσρούη που κυνηγά την άνοδο, η Σαν Παουλί παίζει επίσης εκτός με τη Ντάρμσταντ που επίσης κυνηγά άνοδο ενώ τέλος η Γκρόιτερ παίζει επίσης εκτός με τη Λειψία. Άρα όπως αντιλαμβάνεστε η προτελευταία Αουε αν κερδίσει σήμερα, θα μείνει στην κατηγορία. Άλλο όμως είναι το θέλω και άλλο το μπορώ. Στο 2,50 του διπλού θα πληρώσω για να μάθω αν θα σωθεί ή όχι. Για μονό αποδεκτό φυσικά.

369 1 1,75 (18:45)
Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Από τη μία η Αλταχ κυνηγά την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ ενώ η Γκρόντιγκ είναι παντελώς αδιάφορη. Η Αλταχ προέρχεται απ την έκτος  έδρας ήττα απ τη Ριντ με κάτω τα χέρια με 4-1. Για πολλοστή φορά πιστοποίησε ότι εκτός έδρας δεν υπάρχει ως ομάδα ενώ εντός έδρας τσακίζει κόκκαλα (11-3-3). Περιθώρια για νέα γκέλα δεν υφίστανται και κόντρα σε αυτη τη Γκρόνιγκ που έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, μπορεί να πάρει τη νίκη και να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Βέβαια μιλάμε για Αυστριακό πρωτάθλημα και οι Αυστριακοί δεν έχουν μπέσα...

383 1 1,45 (19:30)
Ο Παναθηναϊκός με το καλημέρα στα πλέι οφ, πήρε σαφές προβάδισμα για την πρώτη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά το σημερινό παιχνίδι στη Λεωφόρο είναι must win για να παίξει ύστερα για δύο αποτελέσματα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη ήταν εξαιρετικός μετά το πρώτο 20λεπτο. Έβγαιναν συνεργασίες, ο Αναστασίου είχε διαβάσει άριστα το παιχνίδι, ενώ Καρέλης, Κλωναρίδης και Νίνης έκαναν παπάδες. Ο Μπέργκ είναι έτοιμος και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην βασικη 11αδα. Ο Ατρόμητος απ την αλλη, έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι. Γενικά ο Ατρόμητος επί Νιόπλια δείχνει καλά στοιχεία. Μέσα στη Λεωφόρο όμως σήμερα, δεν έχει τύχη. Άσσος.

Β' Πολωνίας: Μπιτόνια Μπιτοφ Νιεσιεζα 2 1,80 (13:30) 
Παιχνίδι απ τη Β' Πολωνίας,τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, με την Νιεσιέζα να θέλει νίκη και μόνο νίκη ώστε να παραμείνει στις θέσεις ανόδου. Η έτερη διεκδικήτρια η Πλοκ παίζει το απόγευμα εντός έδρας και κατά συνέπεια, αν η Νιεσιέζα δεν κερδίσει την ψιλοάνετη Μπιτόνια που έχει μία απόσταση ασφαλείας απ τη γραμμή του υποβιβασμού στο +4, δεν αποκλείεται η Πλοκ να την περάσει στη βαθμολογία. Η Πλοκ παίζει με την παντελως αδιάφορη Χόνιτσε, εντός έδρας. Η απόδοση του διπλού πέφτει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες.

Αnytime scorer Λούκα Τόνι απόδοση 2,10
Τη συγκεκριμένη πρόταση την έχω ανεβάσει ήδη απ την Τετάρτη στο facebook. Την γνώμη μου για τον Λουκά Τόνι, την ξέρετε... Εν τούτοις, επειδή όλη η Βερόνα θα παίξει για εκείνον για να βγει πρώτος σκόρερ (γελάνε κ τα τσιμέντα) θεωρώ ότι αξίζει να παιχτεί.

Καλή τύχη.