Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ Χ

Της αλεπούς ο θανάτος έγινε χτες στην Αγγλία με μαζικό σπάσιμο των φαβορί. Πραγματικά όπως έγραψα και στο facebook είχα χρόνια να δω τόσες εκπλήξεις μαζεμένες τελευταίες αγωνιστικές. Ναι μεν στο Βρετανικό λεξιλόγιο η λέξη αδιάφορος δεν υφίσταται αλλά χτες έγινε χαμός και χαθηκαν πολλά. Εν πάση περιπτώσει, μαζεύουμε τα κομμάτια μας και προχωράμε παρακάτω.

373 1 1,60 (14:30)
Έξι αγωνιστικές ακόμα μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας στη Β Γερμανίας. Η Ντάρμσταντ κυνηγά την απευθείας ανοδο και είναι μόλις στο -1 απ τη δευτερη Καιζερσλαουτερν. Εντός έδρας είναι ιδιαίτερα δυνατή (9-4-1), αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, δείχνοντας παράλληλα μία σοβαρότητα στο παχνίδι της, Είναι η έκπληξη της χρονιάς. Απ την άλλη η Χαιντενχάιμ είναι στο +9 απ τα πλέι άουτ και είναι σχετικα άνετη. Εκτός έδρας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (3-4-7), ενώ δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση με 4 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια. Άσσος λοιπόν στο 1,70 κατά μ.ο.

386 Χ 2,85 (16:00)
Κιέβο Ουντινέζε και ενώ απομένουν άλλες οχτώ αγωνιστικές για το φινάλε, μοιάζει στα μάτια μου ως ένα κλασικό ιταλικό Χ. Στη μέση περίπου της βαθμολογίας αμφότερες οι ομάδες με 34 και 35 βαθμούς αντίστοιχα και πρακτικά έχουν εξασφαλίσει την σωτηρία τους. Τυπικά και μόνο να θέλουν 1-2 βαθμούς ακόμα. Η Κιέβο προέρχεται από νίκη επί της Τσεζένα και έχοντας τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια είναι σχετικά πιο άνετη. Απ την άλλη η Ουντινέζε προέρχεται από δύο σερί ήττες και ενδεχόμενη νέα γκέλα θα φέρει γκρίνια. Ήδη ο πρόεδρος Πότσο απομώνεσε την ομάδα μετά τη νέα ήττα απ την Παλέρμο. Συνεπώς καταλήγω σε ένα ιταλικό βολικό Χ.

218 1 1,65 (17:15)
Παιχνίδι εξάποντο ανάμεσα σε Ατρόμητο και Πας Γιάννενα που μονομαχούν για την τελευταία θέση των πλέι οφ και τον Πας να είναι στο +1, όπερ και σημαίνει ότι σήμερα παίζει για δύο αποτελέσματα ενώ ο Ατρόμητος θέλει νίκη και μόνο νίκη. Ο Πας δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάζει με τη μπάλα που παίζει, οκ έχει τύχη αλλά μέχρι εκεί. Και σαν ρόστερ να το δει κανείς, υπολείπεται αναμφίβολα απ την ομάδα του Περιστερίου. Ο Ατρόμητος που και σε καλή κατάσταση είναι και εντός έδρας είναι αήττητος (11-4-0) νομίζω ότι δε θα αφήσει την ευκαιρία χαμένη και θα δείξει ποιος είναι το αφεντικό για τα πλέι οφ. Ο άσσος πέφτει παντού, έπεσε και στον ΟΠΑΠ. Έχει υποχωρήσει αρκετά κάτω απ τα επίπεδα του ΟΠΑΠ. Εκει αν το βρειτε περιξ του 1,70 είναι οριακά αποδεκτό.

411 over 1,75 (18:00)
Λοιπόν, έχουμε και λέμε. 9 σερί over εντός έδρας η Μονπελιέ, πέντε συνεχόμενα εκτός έδρας η Καέν η οποία μετρά 10 over στις 11 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Αμφότερες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο οπότε τι άλλο να ζητήσουμε για να πάμε με τα πολλά γκολ;

ΥΓ: Γεια σου Πανόπουλε γίγαντα... #superligda