Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΑ ΓΚΟΛ, ΤΟ ΒΟΛΙΚΟ Χ ΚΑΙ ΕΝΑ VALUE BET ΣΤΟ 6,50

Κάκιστη η χθεσινή μέρα, φτωχός ο απολογισμός μας, μόλις 1 στα 4 έγραψε το κοντέρ. Έσπασαν αρκετά σημεία σε μία γενικότερα κακή ημέρα χωρίς να το λέω αυτό για να δικαιολογήσω τον φτωχό απολογισμό. Και οι ήττες μέσα στο παιχνίδι είναι..... Ας περάσουμε όμως στα σημερινά όπου έχω επιλέξει μία δυάδα,

311 Χ 3,85 2 4,50 (14:00)
Καταρχήν, οι αποδόσεις του ΟΠΑΠ είναι αστείες και δεν κάνουμε κουβέντα πάνω σε αυτές, κουβέντα κάνουμε πάνω στο 6,50 (!!) που κυκλοφορεί το διπλό της Αμπερντίν. Ντέρμπι πρωτοπόρων λοιπόν μετους μπουκ να βγάζουνε σε τιμή ευκαιρίας την Αμπερντίν. Η Αμπερντίν που απέχει μόλις τρεις βαθμούς απ τη Σέλτικ. Μία Σέλτικ που κάθε άλλο παρά έχει θέλξει με το ποδόσφαιρο που παίζει και όλοι αντιλαμβάνονται ότι είναι η ευκαιρία να σπάσει η πρωτοκαθεδρία της Σέλτικ. Η Σέλτικ όπου την Πέμπτη έπαιζε με την Ιντερ, σπατάλησε δυνάμεις και αποκλείστηκε. Η Αμπερντίν που έρχεται με φορά και είναι σε εξαιρετική φόρμα, είναι ξεκούραστη. Η Αμπερντίν έχει καλή ομάδα, έχει μετά τη Σέλτικ και τη Ρέιντζερς την πιο βαριά φανέλα στη Σκωτία, η τροπαιοθήκη της είναι γεμάτη και θεωρώ ότι αν μη τι άλλο οι αποδόσεις την αδικούν. Είναι ένα value bet, το παίζεις και ας το χάσεις.

326 Goal/Goal 1.55 (16:00)
Αμφότερες οι ομάδες βρίσκουν δίχτυα για πλάκα. Η Σασσούλο έχοντας μπροστά Ζάζα, Σανσόνε και Μπεράρντι μπορεί να διασπάσει οποιαδήποτε άμυνα στην Ιταλία. Αν προσέξετε είναι λίγα τα παιχνίδια που η Σασσούολο δε σκοράρει. Βέβαια στα μετόπισθεν έχει θέματα. Πόσο μάλλον σήμερα, που αν μέτρησα καλά, θα είναι με μείον πέντε αμυντικούς με τον προπονητή της να κάνει αλχημείες για να καλύψει τα κενά. Η Λάτσιο απ την άλλη και αυτή παρουσιάζει κενά στην άμυνα, γίνονται και αρκετά λάθη ασχέτως του αν τα πληρώνει ή οχι η ομάδα. Το αμφίσκορο είναι μία καλή επιλογή. Στο 1,72 το βρίσκουμε έξω.

344 Χ 3,00 (19:00)
Δεδομένο πρώτο αμφότερες οι ομάδες είνα Βάσκοι και παραδοσιακά έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους. Δεδομένο δεύτερο και οι δύο ομάδες έχουν από 27 βαθμούς κα είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεδομένο τρίτο, η Ειμπάρ προέρχεται από πέντε σερί ήττες, μετά από έναν εξαιρετικό α γύρο που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις πλέον είναι σε ελεύεθερη πτώση και ο ένας βαθμός είναι επιτακτικός για να μπει στο σακούλι. Η Μπιλμπάο από την άλλη είναι απογοητευμένη και κουρασμένη από τον αποκλεισμό από την Τορίνο μέσα στο Σαν Μαμές με 2-3 και σήμερα δε θα λεγε όχι να βάλει ένα βαθμό στο σακούλι, έχει και τον ημιτελικό κυπέλλου να σκέφτεται... Ένταξει είναι μία ισοπαλία που βολεύει. Άλλο το βολεύει και άλλο το ότι θα έρθει.

Καλή τύχη.