Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Εκτιμήσεις Κυριακής (Κοκκίνης Μ.)

Καλησπέρα σας! Χθες η μέρα κρίνεται μέτρια, τουλάχιστον δεν χάσαμε πολλά λεφτά, αφού τουλάχιστον στην πρώτη τετράδα πιάσαμε στο σύστημα 3/4 και πήραμε τα λεφτά μας πίσω. 

Ωστόσο νιώθω εκνευρισμένος από χθες, όχι τόσο για το τελευταίο διήμερο δεν μας πάει καλά, όλα αυτά στο πρόγραμμα είναι. Στο κάτω κάτω αν ξέραμε πότε θα κερδίσει μία ομάδα και πόσο εύκολα θα νικήσει θα παίζαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε σε ένα αγώνα να κάνουμε περιουσια. Αυτό που με εκνευρίζει ότι είναι στην μεν 2η τετράδα χάσαμε τα δύο πιο χαμηλά σημεία, τα πιο φαβορί(1,65 και 1,66), στην δε πρώτη τετράδα πάλι χάσαμε το πιο μικρό σημείο, το διπλό της Φενέρ μόλις στο 1,61 (Εμείς χάσαμε ένα στοίχημα και η Φενέρ κατά πάσα πιθανότητα το πρωτάθλημα). Είναι να τρελαίνεται. 

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος αν έχετε παρατηρήσει που προτιμώ να παίζω αουτσάιντερ φαβορί ή μεγάλα σημεία( 1,90 και πάνω συνήθως) ή να κάνω παιχνίδι με τα goal. Χθες είπα να κλείσω την τετράδα με ένα ασφαλές σημείο, φαβορί ημέρας για εμένα και....είδατε τα αποτελέσματα!!! Βέβαια δεν λέω ότι το παιχνίδι δεν είχε διαβαστεί σωστά. Από όπου και να το έπιανα πάλι διπλό θα έβγαινε βάση κινήτρου, φόρμας, στατιστικών κτλ. Αυτό που λέω είναι απλά, ότι προτιμότερο είναι να παίζουμε πάντα πιο ρίσκο αγώνες, έτσι ώστε και να τους χάσουμε..να μην σκάμε!!!

Με τα πολλά στα σημερινά, έχω διάθεση για ρίσκο και κόντρες. Όποιος θέλει βέβαια ακολουθεί, όποιος δεν θέλει να ρισκάρει τα λεφτά του ας απέχει. Οπότε για σήμερα:

ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΝΙΣ: 1 στο 2,05

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ: Over 3 goal στο 1,72

ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ-ΑΡΟΥΚΑ: 1 στο 2,25

ΓΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: X2  στο 2,40

Όπως καταλάβατε πρόκειται για τετράδα δυνατού ρίσκου. Μου αρέσει επίσης και ο άσσος της Ίντερ καθώς και το Χ της Μονακό με την Παρί. Καλή επιτυχία και καλό μεσημέρι!

Kokki.