Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Εκτιμήσεις Κυριακής (Κοκκίνης Μ.)

Καλησπέρα σας! Άσχημη η χθεσινή μέρα. Πέρασε εύκολα η Λιβόρνο και η Μπολόνια που ήθελα να τις παίξω (και είχα κάνει αναφορά στο άρθρο χθες), όμως λόγω προσωπικών υποχρεώσεων ούτε πρόλαβα να τις ανεβάσω ούτε να τις παίξω...Από εκεί και πέρα τι να λέμε για την χθεσινή τετράδα αλλά και γενικότερα για όλο τον κόσμο που πήγε άπειρους κουβάδες.

Θέλετε και παραδείγματα τρανταχτά; Τσέλσι, Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι έχασαν για το κύπελλο απο πολύ υποδυέστερες ομάδες και αποκλείστηκαν από την συνέχεια του κυπέλλου..Η Ρεάλ έφτυσε αίματα επίσης για να κερδίσει, η Λίβερπουλ πήγε ισοπαλία με την Μπόλτον, η Κορτραϊκ που έπαιζαν όλοι χθες 1 έμεινε στο Χ, η Γκιμαράες στην Πορτογαλία ισοπαλία στο σπίτι της, η Ζούλτε στο Βέλγιο έχασε κτλ. 

Αυτά για να θυμηθούμε ότι και ο... Θεός κοιμάται καμιά φορά, πως δεν επιβεβαιώνονται πάντα τα φαβορί και πως η μπάλα είναι..πόρνη! Πάμε στα σημερινά τώρα...Οφείλω να ομολογήσω πως δεν με ενθουσίασε ούτε σήμερα κάτι και γενικά μετά τα χθεσινά είμαι λίγο αρνητικός...

Αποφάσισα εν τέλει να ρίξω κάτι ψιλά στην παρακάτω τετράδα σε σύστημα 3/4 πάλι και θεός βοηθός:

ΡΕΜΣ-ΛΑΝΣ: 1 στο 2,30 ( ή Over στο 2,10)

ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ-ΠΕΝΑΦΙΕΛ: 1 στο 1,75

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 1 στο 2,25

ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΠΟΡΤΟ: Over στο 1,72

Πλην της Πόρτο, νομίζω είναι προφανές για άλλη μια φορά πως το ποντάρισμα μας γίνεται ναι μεν με λογική, αλλά εμπεριέχει έντονο ρίσκο και σήμερα. Όσοι δεν είστε διατεθειμμένοι να ρισκάρετε, καλύτερα να απέχετε. Πιθανόν να επιστρέψω πιο βραδάκι με δυάδα έκπληξη. Προς το παρόν καλό μεσημέρι και καλή μας επιτυχία!

Kokki.