Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ...

Κάκιστη η χθεσινή μέρα, μόλις ένα στα τέσσερα απ τα προτεινόμενα σημεία, αποτυπώνει ίσως το τέλος μία κακής στοιχηματικά χρονιάς και δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Στο πέρας αυτών των εφτά παρά κάτι χρόνων, που είμαστε μαζί, υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές. Η φετινή χρονιά μαζί και με την περσινή που ήταν οι δύο χειρότερες μου χρονιές τόσο προσωπικά όσο και στο site, δε σας κρύβω ότι με έχουν προβληματίσει. Ενώ η μελέτη, ο τρόπος προσέγγισης και ανάγνωσης των παιχνιδιών μένει ίδιος όλα τα χρόνια και εμπλουτίζεται εν τούτοις τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά. Θα τα δούμε όλα αυτά με το νέο έτος.

Στα του στοιχήματος σήμερα, δεν έχω να πω κάτι το ιδιαίτερο. Δύο σημεία έχω κρατήσει. Το ένα είναι το διπλό της Λέτσε, στον τρίτο όμιλο της Γ Ιταλίας και το άλλο το διπλό του ΠΑΟΚ μέσα στη Λειβαδιά. 

Εκτιμώ ότι ο ΠΑΟΚ μετά τις γκέλες των προηγούμενων αγωνιστικών θα φανεί σοβαρός, ο Αναστασιάδης τα χώσε για τα καλά στους παίχτες και δε νομίζω η τραγική εικόνα της άμυνας να επαναληφθεί. Πέραν αυτών, σήμερα ο Λεβαδειακός θα έχει και ένα κάρο απουσίες βασικών παιχτών και ομολογώ ότι θα μου προξενήσει μεγάλη εντύπωση αν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει στη Λιβαδειά. Διπλό λοιπόν. Αν και όπως σας έγραφα και στο facebook τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναικός φαίνονται κατώτεροι των περιστάσεων αδυνατώντας να εκμεταλλευτούν την ανυπαρξία του Ολυμπιακού.  

Καλή τύχη.