Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ΟΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...

Για το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού δεν έχω να πω πολλά πράγματα, ούτως η αλλως το σκορ μιλάει από μόνο του. Νομίζω ότι το παιχνίδι το προσεγγίσαμε απόλυτα σωστα χθες ενώ και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου πέρασε το ασιατικό -1.50 για τη Γιουβέντους σε αποδ. 2.00 που ηταν και το βασικό μου σημείο. Αυτη που μας τα χάλασε ήταν η Λίβερπουλ που στα χασομέρια ισοφαρίστηκε σε 2-2. Πάμε τώρα στα του Γιουρόπα Λιγκ που έχω κρατήσει μία δυάδα,

141 2 1,75 (20:00)
Παιχνίδι δίχως αύριο για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην τελευταία και αδιάφορη Ντιναμο Μινσκ. Ο δικέφαλος του Βορρά, θέλει μόνο νίκη απόψε για να τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Γκινγκάμπ μέσα στη φλεγόμενη Τούμπα, που δύσκολα θα τη γλιτώσει. Το αποψινό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ κρύβει δυσκολίες, υπό την έννοια ότι όσο δε μπαίνει το γκολ, τόσο άγχος θα υπάρχει ενω η Ντιναμό θα παίξει χωρίς αγχος όντας αδιάφορη. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν καβάλα στο άλογο και να παίζει σήμερα για δύο αποτελέσματα αν κρατούσε το 0-1 μέσα στη Φλωρεντία. Ο ΠΑΟΚ του Αναστασιάδη αν μη τι άλλο με την όλη του πορεία φέτος αξίζει την πρόκριση. Ο έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μακ και στον Μαντούρο. Οι Λευκορώσοι από την άλλη θέλουν να κλείσουν με ένα καλό αποτέλεσμα στο τελευταίο τους εντός έδρας παιχνίδι, να δώσουν χαρά στους οπαδούς τους. Θεμιτό αυτό αλλά θα πάω με το κίνητρο και το διπλό του ΠΑΟΚ. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε όλες τις εταιρίες ήδη από χτες.

143 2 1,45 (20:00)
Και εδώ παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, η Γιουνγκ Μποις ειναι αυτή που καίγεται για τη νίκη ενώ η Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι παντελώς αδιάφορη και σίγουρα τελευταία. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας μάλιστα δεν έχει πετύχει ούτε γκολ σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Η Γιουνγκ Μποις από την άλλη βρίσκεται στην 3η θέση με έξι βαθμους, πίσω από τις Νάπολι και Σπάρτα Πράγας που έχουν από εννένα βαθμούς. Όπερ και σημαίνει ότι αν η Γιουνγκ Μποις κερδίσει σήμερα πάει στους 9, Σπάρτα και Νάπολι παίζουν μεταξύ τους, άρα κάποια εκ των δύο ήκαι οι δύο θα χάσουν βαθμούς. Την τελευταία αγωνιστική η Γιουνγκ Μπόις υποδέχεται την Σπάρτα Πράγας. Άρα η Γιουνγκ Μπόις κρατά την τύχη στα χέρια της. Η Σλόβαν από την άλλη θα παίξει για την τιμή των όπλων, οι οπαδοί της είναι απογοητευμένοι και το κλίμα στις εξέδρες θα είναι ψυχρό.  Αν η Γιουνγκ Μποις παρουσιαστείσ σοβαρή και όχι έτσι όπως έπαιξε με τη Νάπολι θα το πάρει το παιχνίδι. Διπλό στο 1,50.

Καλή τύχη