Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (Kostis_Malliaros)

Καλησπέρα στους φίλους και στις φίλες του betsecret !!!!!!!

Δεύτερη σερί Παρασκευή η Μποχουμ μου κάνει κηδεία. Τελείως διαφορετική απο οτι την αφήσαμε , δεχόμενη ενα αστείο αυτογκόλ σε ενα πάρα πολύ κακό ποιοτικά αγώνα.
Πάμε στα σημερινά:

Επιμένω....Γερμανικά και πάω με τον άσσο στον αγώνα Σαλκε - Χερτα. Καινούργιος προπονητής στην Σαλκε ο γνωστός Ντι Ματεο , Ιταλός προπονητής γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ελβετία εξου και τα Άριστα Γερμανικά τα οποία γνωρίζει. Η φετινή Σαλκε εχει υλικό για ''τριαδα'' και οπως καταλαβαίνεται η τωρινή βαθμολογική της θέση είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει παρελθόν. Το αφύπνισμα της αλλαγής προπονητή σχεδόν πάντα κάνει την διαφορά , συνήθως προς το καλύτερο. Η Χερτα εκτός Βερολίνου χάνεται και νομίζω οτι είναι ο ιδανικός αντίπαλος για το ξύπνημα των βασιλικών μπλε.

Πάμε νότια προς Ιταλία μεριά και συγκεκριμένα στον αγώνα Μπολονια - Βαρεζε. Αλλαγή ιδιοκτησίας στην Μπολονια και σήμερα είναι η πρώτη εμφάνιση της ομάδας στο Ρενατο Νταλ 'αρα το οποίο αναμένεται να γεμίσει , υπο το καθεστώς της νέας ιδιοκτησίας. Δεν συνηθίζω να παίζω σε τέτοιες γιορτές αλλά λίγο το υλικό που έχει η Μπολονια , λίγο το οτι εχει μείνει πίσω , λίγο το οτι η Βαρεζε είναι χαμηλού βεληνεκούς (ειδικά εκτός έδρας). Ξερός Άσσος !!!!

Τελευταίο παιχνίδι για σήμερα (θα σας ξενυχτήσω) Σαν χοσε - Βανκουβερ. Τελευταίο και αδιάφορο το Σαν χοσε , χωρίς στόχους και με τεράστιο σερι απο ήττες. Το Βανκουβερ μάχεται να μπει στα πλευ οφ της δύσης και ειναι φορμαρισμένο. Πάμε με το κίνητρο Διπλό.


                                                                     ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ:

ΣΑΛΚΕ - ΧΕΡΤΑ       1      (1,85)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΒΑΡΕΖΕ      1      (1,80)

ΣΑΝ ΧΟΣΕ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ      2      (2,05)