Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (Kostis_Malliaros)

Καλησπέρα και σήμερα !!!
Δεν τα πήγαμε καλά χθες , με απολογισμό 1 στα 3 σημεία που προτείναμε με τον Ολυμπιακό να παίρνει μεγάλη νίκη και να συνεχίζει την παράδοση που τον θέλει να φέρνει over και goal/goal όταν υποδέχεται πρεμιέρα τον ισχυρό του γκρουπ , αντίθετα η Λίβερπουλ αν και είχε ευκαιρίες να μας προσφέρει τον άσσο από ημίχρονο τελικά δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να κερδίσει την Λουντογκορετς (η οποία είχε και δοκάρι για να πάρει το διπλό) και χρειάστηκε ένα πέναλτι ''εδρας'' στο 93' !!! Όσο για την Λεβερκουζεν δεν νομίζω να την δείτε σε πολλά ματς φέτος να μην σκοράρει .

Πάμε στα σημερινά :

Βασικό μου ποντάρισμα για σήμερα θα είναι το διπλό στον αγώνα Αγιαξ - Παρι .
Την είδαμε και πέρυσι την Παρι στην πρεμιέρα της στο Καραϊσκάκης , πρόκειται για μια ομάδα που καθαρίζει από νωρίς την υπόθεση πρόκριση και  την πρωτιά του ομίλου της. Φέτος όμως στον όμιλο της υπάρχει και ο παράγοντας ''Μπαρτσελονα"που όπως είναι φυσιολογικό περιπλέκει τα πράγματα. Καμία από τις δυο ομάδες δεν θέλει να ρισκάρει την δεύτερη θέση που στην επόμενη φάση διασταυρώνεται με πρώτο κάποιου άλλου ομίλου. Η πρώτη θέση πιστεύω θα ξεκαθαρίσει στα μεταξύ τους παιχνίδια και δεν νομίζω ότι θα χαθούν βαθμοί με τις ασθενέστερες ομαδες του ομιλου. Η μοναδική απουσία για τους Παριζιανους είναι ο Τιαγκο σιλβα και ετσι στην άμυνα θα έχουμε το δίδυμο Νταβιντ Λουιζ και Μαρκινιος. Πάμε με το διπλό σε απόδοση 1,75

Δεύτερο σημείο για σήμερα είναι ένα ειδικό στοίχημα. Anytime σκορερ Ντιεγκο Κοστα σε αποδοση 1,95 !!! Βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και βρίσκει απέναντι του την αστεία αμυνα της Σαλκε.

                                                                  
                                                               ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ :

ΑΓΙΑΞ - ΠΑΡΙ     2     (1,75)

Anytime σκορερ Ντιεγκο Κοστα     (1,95)