Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (Kostis_Malliaros)

Την καλημέρα μου !!!
Μετά από μια μικρή αποχή και πάλι στις επάλξεις. Μεγάλο κουπόνι το σημερινό με πάρα πολλές μικρές αποδόσεις , πάμε κατευθείαν να δούμε τι θα επιλέξουμε σήμερα :

Ροβανιεμι - Χονκα το πρώτο μας παιχνίδι και διαλέγουμε το goal\goal.
Η Χονκα είναι στην τελευταία θέση αναγκασμένη να βλέπει κάθε παιχνίδι σαν τελικό , και να βγαίνει μπροστά να σκοράρει , μια από τα ίδια και η Ροβανιεμι . Η Χονκα προέρχεται από 7 σερί goal/goal και η Ροβανιεμι από 3 σερί goal/goal με μέσο όρο 6 γκολ ανα αγώνα

Μποκα Τζουνιορς - Ρασινγκ κλουμπ ο δεύτερος αγώνας και πάμε με τον ΑΣΣΟ.
Άλλαξε προπονητή η Μποκα και πορεύεται πλέον (προσωρινά) με τον Αρουαμπαρενα. Μετά την αλλαγή η Μποκα έχει κάνει το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα και έφερε και 1-1 στο σουνταμερικανα. Ο επαναληπτικός είναι μεσοβδομαδα αλλά η Μποκα έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και δεν έχει περιθώριο για γκέλα. Από την Ρασινγκ θα απουσιάσει το επιθετικό της δίδυμο.

Μπροντμπυ - Ραντερς ο τελευταίος αγώνας μας για σήμερα και πάλι πάμε στον ΑΣΣΟ.
Η Μπροντμπυ θυμίζει πάλι την παλιά ομάδα που θαυμαζαμε παλιά. Έχουν επενδυθεί πολλα λεφτά για τα δεδομένα του πρωταθλήματος και ο κόσμος ανταποκρίνεται γεμίζοντας το 25,000 θέσεων γήπεδο της ιστορικής ομάδας. Η έλευση του Αγκερ δίνει σιγουριά στην μπροντμπυ και αναμενεται να ξεπερασει το εμποδιο της ανυπαρκτης εκτος εδρας Ραντερς.

                                                            ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ:

Ροβανιεμι - Χονκα     goal/goal    (1.80)

Μποκα τζουνιορς - Ρασινγκ κλουμπ    1   (1,85)

Μπροντμπυ - Ραντερς    1    (1,80)