Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Επιστροφή σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από τη διακοπή λόγω των παιχνιδιών με τις εθνικές ομάδες. Προφανώς αυτές οι διακοπές εν όσω ήμαστε στην αρχή των πρωταθλημάτων, που καλά καλά οι ομάδες προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους, κάθε άλλο παρά καλό κάνουν. Ενώ από τη στιγμή που ακολουθούν και παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, οι ομάδες θα έχουν εκεί το μυαλό τους.

237 1 1,50 (17:00)
Η Χιμπέρνιαν μαζί με Ρέιντζερς και Χάρτς, είναι τα απόλυτα φαβορί για την άνοδο. Η Χιμπέρνιαν όμως δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά αφού μετρά μόλις μία νίκη την πρώτη αγωνιστική και έκτοτε τρεις σερί ήττες. Σήμερα όμως νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην ημιεπαγγελματική Καούντεμπιθ που επίσης μετρά τρεις σερί ήττες. Η Καούντεμπιθ δύσκολα θα τη γλιτώσει φέτος, είναι ήδη ουραγός και το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό. Η απόδοση του άσσου, πέφτει σχεδόν παντού. Πλέον το 1,50 είναι οριακά αποδεκτό. Ποντάρω στην αντίδραση της Χιμπέρνιαν και θα πάω στον άσσο.

182 Χ 3,35 2 2,65 (17:00)
Ομολογώ ότι περίμενα πιο ισορροπημένο το σετ κυρίως στις εκτός ΟΠΑΠ εταιρίες. Η Γουίγκαν πρόσθεσε λύσεις στο δυναμικό της, έχει ένα ποιοτικό ρόστερ είναι απ΄τα φαβορί για την άνοδο και ήδη έχει δείξει καλά στοιχεία στα τελευταία της παιχνίδια όπου πήρε δύο νίκες. Και δείχνει να προσαρμόζεται στα δεδομένα της Τσάμπιονσιπ. Από την άλλη η Μπλάκμπερν, που θεωρείται μία από τις ομάδες που θα κινηθούν στις επόμενες θέσεις των μπαράζ ανόδου έχει κάνει καλά παιχνίδια, όχι όμως και κάτι το τρομερό. Δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία ο έως τώρα απολογισμός της Μπλάκμπερν, που δείχνει να έχει αμυντικά προβλήματα, τα οποία η Γουίγκαν μπορεί να τα εκμεταλλευτεί. Συνεπώς επειδή και η απόδοση είναι αρκούντος καλή, πάμε είτε στο Χ2 είτε όσοι παίζουν εκτός ΟΠΑΠ στο 2 draw no bet.

262 2 1.55 (19:00)
Καταρχήν υπενθυμίζω ότι στη στήλη ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ θα βρείτε το αφιέρωμα που ετοίμασα μαζί με τον φίλο Ιταλό για την Ιταλία και προκύπτουν χρήσιμα συμπεράσματα. Ένα απ τα συμπεράσματα που καταλήξαμε ήταν ότι η Έμπολι έχοντας ένα ρόστερ επιπέδου Serie B, είναι από τα καυτά φαβορί για τον υποβιβασμό. Γι αυτό και την κόντραρα την πρώτη αγωνιστική με την Ουντινέζε και μας πλήρωσε. Έδειξε κάποια καλά στοιχεία βέβαια αλλά μέχρι εκεί και τίποτε παραπάνω. Η Ρόμα από την άλλη φέτος θα χτυπήσει το πρωτάθλημα, ναι μεν είναι ένα επίπεδο πιο κάτω από τη Γιουβέντους, αλλά με τον Αλέγκρι στον πάγκο όλα γίνονται. Πιθανόν σήμερα ο Γκαρσία να ξεκουράσει κάποιους παίχτες εν όψει του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ακόμα και έτσι μπορεί να το πάρει το παιχνίδι. Το 1,55 του διπλού είναι στο μέσο όρο των ξένων εταιριών. Ενώ τέλος θα λέιψει από την Έμπολι και ο αγέραστος φορ Μακαρόνε.

Καλή τύχη.