Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Δε ξέρω τι όνειρο είδε ο Αντσελότι και άφησε στον πάγκο τον Κρ. Ρονάλντο κάτι που δεν το περίμενα όταν πρότεινα διπλό τη Ρεαλ. Δεν το λέω ως δικαιολογία απλά αν προέκυπτε σαφώς απ τα ρεπορτάζ, δεν θα επέλεγα το διπλό. Η Ατλέτικο έβγαλε ψυχή, τσαμπουκά μέσα στο γήπεδο, είχε το γκολ απ τα αποδυτήρια και δίκαια πήρε το Σουπερ Καπ. Ας περάσουμε όμως στα σημερινά,

167 1 1,85 (16:30)
Πρεμιέρα και για τη Bundesliga αυτό το σαβ/κο και έχω κρατήσει τον άσσο της Χόφενχάιμ. Η Χοφενχάιμ που πέρσι έκανε πολύ καλή σεζόν, ομάδα μηχανή των γκολ. Ομάδα συνώνυμο του over. Φέτος έχει ενισχυθεί περαιτέρω και οι φιλοδοξίες δεν κρύβονται. Εντός έδρας παραδοσιακά είναι δυνατή και απέναντί της βρίσκει μία Άουγκσμπουργκ που είναι αποδυναμωμένη, φανερά ανέτοιμη ενώ κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος επρόκειται, να αποκλειστεί από το Μαγδεβούργο, ομάδα Δ Γερμανίας (!!). Θεωρώ ότι ο άσσος στο 1,85 είναι αν μη τι άλλο εύλογος.

171 1 1,55 (17:00)
Η Σουόνσι έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ την προηγούμενη βδομάδα, παίρνοντας μεγάλο διπλό μέσα στο Ολντ Τράφορντ από τη Μάντσεστερ Γιουν. Βρήκε τους χώρους, τους εκμεταλλεύτηκε, ο Σίγκουρντσον έκανε παπάδες και οι Ουαλοί πανηγύρισαν μία μεγάλη επιτυχία. Η Σουόνσι αναμένεται στα ίδια επίπεδα με πέρσι, η απώλεια βέβαια του Μίτσου είναι σημαντική. Από την άλλη η Μπέρνλι έδειξε πολύ λίγη κόντρα στην Τσέλσι πιστοποιώντας ότι πρόκειται για ομάδα επιπέδου Τσάμπιονσιπ και όχι Πρέμιερ Λιγκ. Άλλωστε η Μπέρνλι θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό ή για να ακριβολογούμε, το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Ο άσσος κυκλοφορεί στο 1,65 και θα έλεγα ότι κρίνεται οριακά αποδεκτός.

230 1 1,55 (17:00)
Αν η Ντνανφέρμλιν δεν μπορεί να κερδίσει ούτε την Ερντριόνιανς ας το παρατήσει το πρωτάθλημα από τώρα τόσο απλά. Η διαφορά φαινομενικά των ομάδων, αποτυπώνεται στις αποδόσεις. Ομάδες με διαφορετικούς στόχους, η μεν Ντανφέρμλιν για την άνοδο και η Ερντριόνιανς για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αν η Ντανφέρμλιν παίξει βάσει των δυνατοτήτων της θα την πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Άσσος λοιπόν στο 1,61 κατα μ.ο.

Καλή τύχη.