Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΔΙΠΛΟ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

Πλέον μπορούμε να πούμε καλό χειμώνα. Όλα τα πρωταθλήματα είναι στο κουπόνι μας, σέντρα έχουμε και στο Καμπιονάτο αυτό το Σ/Κ και όπως ήδη έχω αναφέρει από τις αρχές της βδομάδας σε λίγο θα ανέβει και το σχετικό αφιέρωμα που ετοιμάσαμε και φέτος μαζί με το φίλο Ιταλό για την ανάλυση των ομάδων της Serie A. 

Κατά λοιπά, βλέπετε οι μεταγραφές στο Betsecret συνεχίζονται κανονικά, ήταν να μη γίνει η αρχή δηλαδή. Αισίως είμαστε 4 συντάκτες. Τις εκτιμήσεις των συναδέλφων μπορείτε να τις βρείτε εύκολα κλικάροντας πάνω στο μενού, "ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ", ο καθένας έχει το δικό του στιλ, νομίζω όμως ότι όλοι έχουν να προσφέρουν από κάτι. Τελικός κριτής προφανώς θα είστε εσείς οι αναγνώστες. 


Όσον αφορά το σημερινό κουπόνι, προσωπικά δε μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει. Είναι δύσκολα τα σταυρώματα στις μικρές Αγγλίες. Σήμερα δεν έχω ούτε ένα σημείο από αυτές τις κατηγορίες. Ως εκ τούτου έχω καταλήξει σε μία δυάδα.

158 2 1,45 (14:45)
Καταρχήν σοβαρή κουβέντα στο 1,45 που έχει το διπλό ο ΟΠΑΠ προφανώς και δεν μπορούμε να κάνουμε. Στο 1,61 που κυκλοφορεί κατά μ.ο έξω, μιλάμε επί διαφορετικών δεδομένων. Η Γιουνάιτεντ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν. Δεν είναι μόνο τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα αλλά και το γεγονός ότι έφαγε μία καλογυρισμένη τεσσάρα από την Μίλτον Κέινς Ντονς, που ναι μεν ο Φαν Χααλ μπορεί να κανε αρκετές αλλαγές αλλά δεν παύει να είναι ένα ντροπιαστικό σκορ. Είναι φανερό ότι η Γιουνάιτεντ θέλει δουλειά και παίχτες. Μεσοβδόμαδα έκανε το μπαμ με την απόκτηση του Ντι Μαρία, θα προσδώσει το κάτι διαφορετικό στα χαφ και από μόνος του μπορεί να την ανεβάσει επίπεδο. Θέλει όμως και άλλους παίχτες, αν καταφέρει να πάρει και τον Βιδάλ τότε θα δούμε μία τελείως διαφορετική εικόνα από τη Γιουνάιτεντ. Ο Ντι Μαρία είναι κανονικά στην αποστολή. Εκτιμώ ότι η Μάντσεστερ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θα καταφέρει να πάρει την πρώτη της νίκη. Την οποία Μπέρνλι κόντραρα και την προηγούμενη βδομάδα και με πλήρωσε. Επαναλαμβάνω όμως, προς θεού όχι στο 1,45 του ΟΠΑΠ.

258 1 1.75 (19:30)
Στα παιχνίδια πέρσι της Καλλονής, είχαμε πολλές.... ομορφιές. Μάλλον θα έφταιγε ότι υπήρχαν αυξημένα έξοδα μιας και η Καλλονή έπαιζε ως εντός έδρας στο ΟΑΚΑ. Χρόνια είχα να δω τόσο εξόφθαλμα πράγματα να συμβαίνουν αλλά η UEFA ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν. Έτσι είναι η ζωή. Εν πάση περιπτώσει, η Καλλονή σήμερα θα παίξει για πρώτη φορά στη Μυτιλήνη με το κλίμα φυσικά να είναι πανηγυρικό, η Καλλονή που προέρχεται από την ισοπαλία μέσα στην Τούμπα, δεν είχε πολλές ανακατατάξεις στο μεταγραφικό παζάρι και φυσικά και φέτος έχει ως στόχο την παραμονή. Από την άλλη ο αποδυναμωμένος Εργοτέλης, έχασε 8-9 βασικούς αν δεν έχω χάσει το μέτρημα, γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο με 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δείχνοντας ότι θέλει ακόμα χρόνο. Παρά την απουσία του Καμαρά. Ο άσσος στο 1,95 που βρίσκεται έξω, δε γίνεται να με αφήσει αδιάφορο. Καμία σχέση με το 1,75 του ΟΠΑΠ. Άσσος λοιπόν.

Καλή τύχη.