Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΚΑΤΣΑΣ)


Καλησπέρα λοιπόν και από μένα σε όλη την παρέα του BetSecret!
Γνωρίζοντας καλά τον Στέλιο, το ποδόσφαιρο αλλά και τον τζόγο από την καλή και από την ανάποδη, μου ήταν πολύ εύκολο να αποδεχτώ την πρόταση του φίλου μου. 
Η συστηματική μελέτη, η παρακολούθηση των αγώνων καθώς και η επιμέλεια που δείχνει από την πρώτη μέρα σε αυτόν τον ιστότοπο, καθιστούν τον Στέλιο αλλά και το BetSecret.net αξιόπιστο συνεργάτη στην προσπάθεια σας να βρείτε τα λαβράκια και να πάτε στο ταμείο για είσπραξη. Επειδή όμως το στοίχημα είναι τζόγος και ο τζόγος θέλει τύχη όπως και όλα τα πράγματα σε αυτή την ζωή ,η αντιμετώπιση της επιτυχίας ή της αποτυχίας χρειάζεται μέτρο,γιατί ρόδα είναι...
Επί της ουσίας,αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω εγώ από την μεριά μου, είναι να σας δίνω σημεία που απλά ΔΕΝ επιτρέπεται να σπάσουν...Αυτά που αν σπάσουν δημιουργούν τριγμούς και κλυδωνισμούς εντός των ομάδων αλλά και αμφισβήτηση για την αξιοπιστία του αγώνα.

Αρκετά όμως με τις εισαγωγές. Ας δούμε τις προβλέψεις μου για αυτό το διήμερο:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ : 2 (σε απόδοση 2) 
Έχοντας γνώση των παιχτών που απαρτίζουν την ομάδα του Βόλου (4 βασικοί της από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού) αλλά και της εμφάνισης που πραγματοποίησε στην πρώτη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο μπορώ να πω έστω και αν είναι νωρίς ότι η Νίκη θα είναι ομάδα που μπορεί να έχει πρόβλημα σε αυτό το πρωτάθλημα ,πρόβλημα αντίστοιχο με αυτό που είχε την περυσινή σεζόν ο Απόλλωνας. Η Νίκη έδειξε ότι είναι νεανική ομάδα με ταχύτητα αλλά χαμηλή ποιότητα και έλλειψη εμπειρίας.Μέσα σε όλα έχει και ένα τερματοφύλακα που δυστυχώς μοιάζει πολύ με τον Τζόρβα αγωνιστικά.
Ο Ατρόμητος δεν άλλαξε πολλά σε σχέση με πέρυσι. Ο Παράσχος ξέρει οτι μετά τον εξευτελιστικό αποκλεισμό της ομάδας του από την συνέχεια του Europa League από μια κατά γενική ομολογία ομαδίτσα της σειράς, παίζει λιγάκι και το κεφάλι του αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η μεταγραφή του Παπάζογλου είναι αυτό που έλειπε από την ομάδα του Περιστερίου που θα είναι για άλλη μια χρονιά σκληροτράχυλη και δυσκολοκατάβλητη.
Στον αγώνα αυτό πιστεύω οτι ο Ατρόμητος δεν θα δεχτεί γκολ και θα ευτυχίσει να φύγει με το διπλό χάρη σε κάποια στημένη φάση.Διπλό λοιπόν!

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. : 2 (σε απόδοση 1.50)
Κάτι δεν πάει καλά για ακόμη μια χρονιά για την ομάδα της United και αυτή την φορά δεν είναι ο Μόγιες. Ο Φαν Χαλ κάτι δεν έχει διαβάσει καλά στο αγγλικό πρωτάθλημα των αντεπιθέσεων και των γρήγορων επιθετικών και επιμένει σε ένα ξεπερασμένο και προβληματικό 3-5-2 που απλά δεν βγαίνει. Ο Ντι Μαρία αναμένεται να σουλουπώσει το κέντρο της United που παρόλα αυτά χρειάζεται ενίσχυση στα μετόπισθεν με κάνα σοβαρό παίχτη και όχι μια υπεραξία όπως ο Φύσσας της Αργεντινής Ρόχο.
Στα του αγώνα, η Μπέρνλι στον αγώνα με την Chelsea που την παρακολούθησα  έδειξε πολύ ωραία στοιχεία ΔΙΑΛΥΣΗΣ στην άμυνα αλλά και την ικανότητα να εκμεταλευτεί λάθη του αντιπάλου προκειμένου να σκοράρει. Η United θα τα κάνει αυτά τα λάθη αλλά η ποιότητα της μπροστά καθώς και η προαναφερθείσα άμυνα της Μπερνλι θα της δώσουν το δικαίωμα να σκοράρει παραπάνω από το ένα που θα φάει ...
Διπλό λοιπόν και εδώ γιατί είναι η United , είναι αρχή του πρωταθλήματος και καλό όλων θα ήταν να παραμείνει στην διεκδίκηση μια τόσο εμπορική ομάδα και γιατί δεν παίζει τόσο άσχημα όσο κατέδειξε το 4-0 και ο αποκλεισμός της στο κυπελλο.

Καλή επιτυχία!