Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Γεμάτο το μεσοβδόμαδο κουπόνι, με πλήρη αγωνιστική στις μικρές Αγγλίες, τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ φυσικά να ξεχωρίζουν. Τις μικρές Αγγλίες για μεσοβδόμαδη αγωνιστική θα τις αφήσω για να τις δω και κατά συνέπεια θα πάω σε μία νορμάλ δυάδα με Ρεαλ και Λεβερκούζεν.

101 2 1,60 (21:45)
Θυμάμαι πέρσι πρώτη αγωνιστική στους ομίλους, ένα Κοπεγχάγη Γιουβέντους, μία ισοπαλία και ακόμα κλαίω.... Ξεκινώ έτσι την ανάλυση διότι και πέρσι η Κοπεγχάγη είχε ξεκινήσει τραγικά τη χρονιά στο πρωτάθλημα όπως και φέτος. Η ομάδα δεν βλέπεται, τσίμπησε για πλάκα τρία από τη Χόμπρο αλλά εδώ είναι Τσάμπιονς Λιγκ και τα πράγματα αλλάζουν, όπως και πέρσι. Φαινομενικά η Γιουβέντους έπρεπε να κάνει πλάκα εν τούτοις πήρε μόνο την ισοπαλία. Η Κοπεγχάγη απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την Ουκρανική Ντνιεπρ και σήμερα θα προσπαθήσει πρωτίστως να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Η Λεβερκούζεν από την άλλη, όπου η Μπουντεσλίγκα ξεκινά την επόμενη βδομάδα, προέρχεται από μία εξάρα στο κύπελλο κόντρα σε μία ερασιτεχνικη ομάδα, έριξε κάτι τεσσάρες και κάτι τριάρες στα φιλικά αλλά αυτά λίγο τα υπολογίζω. Ο λόγος που πάω στο διπλό είναι η εικόνα της Κοπεγχάγης. Φυσικά μιλάμε για διπλά παιχνίδια όπερ και σημαίνει ότι και Χ να πάρει η Λεβερκούζεν μπορεί εύκολα να το καθαρίσει στη ρεβάνς. Εν τούτοις πιστεύω ότι από σήμερα θα πάρει σκορ πρόκρισης. Το διπλό είναι στο 1,75 έξω.

140 1 1,45 (00:00)
Τη Ρεαλ την είδα με τη Σεβίλλη για το Ευρωπαικό Σουπερ Καπ και υπήρχαν στιγμές που η μπάλα κρυβόταν. Ήταν καταιγιστική και όταν πιάσει ρυθμό αυτή η ομάδα δεν παίζεται. Έτσι τουλάχιστον δείχνουν τα πράγματα. Και ακόμα ο Χάμες Ροδρίγες δεν έχει προσαρμοστεί. Πίσω βέβαια κάνουμε το σταυρό μας αλλά με τέτοια μεσοεπιθετική γραμμή τι να φοβηθείς; Από την άλλη η Ατλέτικο έκανε ένα μικρό θαύμα σπάζοντας το μονοπώλιο των πρωταθλημάτων από Ρεαλ και Μπαρτσελόνα. Ονειρεμένη χρόνια για τους Ροχιμπλάνκος και ενδεχομένως ανεπανάληπτη. Φέτος μπαίνει στο πρωτάθλημα όχι ακριβώς αποδυναμωμένη άλλα θέλει χρόνο προσαρμογής. Δεδομένου ότι έφυγε ο βασικός κίπερ Κουρτουά για την Τσέλσι, ο πρώτος σκόρερ Ντιέγκο Κόστα, ο έτερος φορ της ομάδας Βίγια και ο Φελίπε Λουις. Επίσης αποχώρησαν ο Ντιέγκο, ο Αντριαν και ο Σοσά που απλά έδιναν λύσεις. Από αυτούς ήρθαν σίγουρα ξεχωρίζει ο Μαντζουκιτς, Γκριζμάν και Ανσάλντι. Θεωρώ ότι ναι μεν η Ατλέτικο έχασε παίχτες κλειδιά αλλά δε γινόταν αλλιώς. Οι παίχτες που ήρθαν θα την κρατήσουν σε ανταγωνιστικό επίπεδο αλλά θέλει χρόνο η ομάδα για να δέσει. Έτσι λοιπόν στο πρώτο παιχνίδι στο Μπερναμπέου, η Ρεαλ θα το καθαρίσει. Δε θα είναι τόσο εύκολο, όσο το μονότερμα με τη Σεβίλλη, αλλά το θα πάρει. Στο 1,60 έξω ο άσσος είναι για μένα fair.

Καλή τύχη.