Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Είναι προφανές ότι ήδη ασχολούμαι με τα παιχνίδια του σαβ/κου εκεί όπου επικεντρώνεται το ενδιαφέρον και πιθανότατα ήδη από την πέμπτη θα ανεβάσω στη σελίδα του betsecret στο facebook κάποια σημεία ώστε να προλάβουμε αποδόσεις. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πρωτίστως στην Ιταλία. Επίσης, μη το ξεχάσω το σάββατο έχουμε και τον τελικό της Eurovision και όπως κάθε χρόνο θα υπάρξει εκτενές αφιέρωμα. Βέβαια για να σας είμαι ειλικρινής επειδή φέτος ο τελικός συμπίμπτει με τις προτελευταίες/τελευταίες αγωνιστικές σε πολλά πρωταθλήματα δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ όπως πρέπει. Παρα ταυτα ελπίζω ότι και φέτος θα συνεχιστεί αυτό το πολύ καλό σερί που έχουμε όλα τα χρόνια.

Όσον αφορά λοιπόν το σημερινό πρόγραμμα, έχω κρατήσει μόνο το διπλό του Παναθηναϊκού μέσα στον Αστέρα Τρίπολης. Ένα διπλό που άνοιξε στις αρχές τις εβδομάδες στο 2,70, πλέον σήμερα είναι στο 2,50-2,60 και ο ΟΠΑΠ το έβγαλε στο 2,00 (!!!). Πραγματικά όταν το είδα δεν πίστευα στα μάτια μου. Και αναρωτιέμαι πως υπάρχουν άτομα που παίζουν στον ΟΠΑΠ. Ανεξαρτήτως αν έρθει ή δεν έρθει το διπλό μιλάμε για χαοτική διαφορά απόδοσης.

Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός εδώ που έφτασαν τα πράγματα, με την αφαίρεση βαθμών από τον ΠΑΟΚ, με τον Ατρόμητο να έχει χάσει τη φρεσκάδα που είχε στο πρωτάθλημα και να τον έχει στη Λεωφόρο, σήμερα το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για τους πράσινους ώστε να πάρουν την πρωτιά στα πλέι οφ και φυσικά το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αστέρας από την άλλη χωρίς να κάνει καμιά εντυπωσιακή σεζόν, σε μέτρια επίπεδα κινείται, κατάφερε πλέον να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ, τη στιγμή που ξεκίνησε με μηδέν βαθμούς. Το σημερινό παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο είναι μιας και αν θυμάστε, στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρωταθλήματος, η νίκη του Αστέρα ήταν μαγική εικόνα. Κυριολεκτικά μαγική εικόνα, με τον Αστέρα να είναι ανύπαρκτος σε όλο το παιχνίδι και από το πουθενά να πετυχαίνει γκολ εξαιτίας ένος τραγικότατου λάθους, του αμαρκάριστου Ζέκα. Το διπλό στο 2,60, μου κάνει και προσωπικά το έχω παίξει ήδη από τη Δευτέρα.

Καλή τύχη.