Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ (Εκλογική Περιφέρεια Νότιου Τομέα)

Ο προεκλογικός αγώνας όλων των περιφερειακών υποψηφίων εστιάζεται στο διακύβευμα του εκλογικού αποτελέσματος των περιφερειακών εκλογών, γιατί έχει να αντιμετωπίσει την αμεσότητα των προβλημάτων του κάθε συνανθρώπου μας, που κατοικεί στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας όπως είναι αυτή της Αττικής.

Στον Νότιο Τομέα, που διαρκώς και με συνέπεια δραστηριοποιούμε με τους φίλους μου, γνωρίζω καινούργιους φίλους όπου η μεγαλύτερη βία αυτή της ανεργίας, από ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ, τους έφερε στα όρια της βιολογικής εξαθλίωσης!

Κανένας από τους μέχρι χθες... πολιτικούς φίλους...... τους δεν τους αναζητεί!!! Ίσως γιατί δεν έχουν την πολυτέλεια του τηλεφώνου, γιατί στο σπίτι τους ΕΚΟΨΕ Η ΔΕΗ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ή γιατί κατοικούν σε άλλους χώρους φιλοξενίας ή αστέγων!!

Αναζητούν δικαίως απάντηση για την κοινωνική τους ανάκαμψη!! Υπάρχει και αν υπάρχει ποια??? ΟΧΙ για το απώτερο μέλλον αλλά από ΧΘΕΣ...!!

Ο ρόλος της αυτοδιοίκησης μπορεί να είναι πολιτικά επικουρικός, αλλά είναι ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ!!!

Λύσεις τώρα στους συνανθρώπους μας για στέγη, διατροφή, υγιεινή καθαριότητα, προτεραιότητα σε προγράμματα εργασίας σε όλους τους αυτοδιοικητικούς βαθμούς έστω και με συμβάσεις προκειμένου να αισθανθούν ότι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!

Καλά είναι τα μεγάλα λόγια.... καλά είναι τα μεγάλα έργα.... που ΘΑΑΑΑ έρθουν....!!!!!!

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ βρίσκονται στο προσκήνιο για να δίνουν λύσεις, με ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!

Να φροντίζουν για τις ΠΑΡΟΧΕΣ στα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ( υγεία, παιδεία, ασφάλεια, περιβάλλον, εργασία, στέγη), που ακόμη και μέσα από τις πάσης φύσεως δημόσιες κοινωνικές υπηρεσίες, οφείλουν να διασφαλίζουν στους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ μέσα από την διαδικασία των ίσων ευκαιριών, την ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣΙ!!!!!