Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ξεκινώντας από τον απολογισμό του μεσοβδόμαδου κουπονιού, την Τρίτη σπάσανε και τα δύο φαβορί (Μπαρτσελόνα και Μπάγερν), Τετάρτη και Πέμπτη όμως πέρασαν όλα και εύκολα. Στο κουπόνι του Σ/Κ τώρα, σε γενικές γραμμές το θεωρώ καλό, έχει σημεία που ελκύουν την προσοχή.

Το λέω από σήμερα ότι για τη Σουπερλγιγκ, δεν θα αναφέρω λέξη αυτό το Σ/Κ. Νομίζω ότι τα είπα όλα με την φωτό που ανέβασε στο facebook, να κάνουμε κουβέντα για τα1,20-1,25; Εντάξει γελάει ο κόσμος.

190 2 1,80 (17:00)
Η Ρόδεραμ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, η ομάδα του γουρουνομούρη του Έβανς δείχνει να φορμαρίζεται στο πιο κατάλληλο σημείο της σεζόν. Είναι στο -6 από τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο ενώ απομένουν άλλες έξι αγωνιστικές. Η Ρόδεραμ που έρχεται από τρεις σερί νίκες έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις της κατηγορίας. Η Τζίλιγχαμ από την άλλη είναι αδιάφορη, παντελώς αδιάφορη στη μέση της βαθμολογίας. Βέβαια έχουμε πει κατ επανάληψιν ότι η λέξη αδιαφορία δεν υφίσταται στο λεξιλόγιο των Άγγλων, δεν είναι ελληνικό πρωτάθλημα. Πέραν όλων των άλλων, δεν είναι και σε καλή κατάσταση. Η απόδοση του διπλού πέφτει παντού, πλέον παίζεται στο 1,90. Σωστό φαβορί.

256 1 2,00 (20:45)
Το παιχνίδι για τη Ναιμέγκεν έχει χαρακτήρα must win και το ανέφερα ήδη από χτες στη σελίδα μας στο facebook. Τα ψέματα τελειώσαν καθώς έχουν απομείνει αυτή και άλλες τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν. Μόλις στο +2 από την τελευταία Ρόντα. Η Ναιμέγκεν το γκολ το έχει, το θέμα είναι ότι η άμυνα μπάζει γι αυτό και είναι στην προτελευταία θέση. Τις τελευταίες αγωνιστικές ναι μεν δεν έχει νίκη εν τούτοις έχει κάνει καλά παιχνίδια. Εντός έδρας μετρά (4-5-6). Από την άλλη η Καμπούρ είναι αδιάφορη, θα μου πει κάποιος ότι είναι στο -4 απ τα πλέι οφ αλλά η εκτίμηση μου είναι ότι η Καμπουρ είναι ευχαριστημένη που δεν έμπλεξε καθόλου με την υπόθεση υποβιβασμός. Για τη Ναιμέγκεν λέω ότι είναι must win γιατί μετά έχει να παίξει με Τβέντε, Αλκμααρ και Άγιαξ. Από πού θα πάρει βαθμούς οεο; Αν δεν κερδίσει σήμερα την Καμπουρ που εκτός έδρας δεν έχει καν νίκη εκτός έδρας (0-6-9), ε τότε ας πέσει. Μέσα σε όλα αυτά βάλτε ότι το κλίμα στην Καμπουρ έχει χαλάσει για τα καλά μετά την απόλυση του προπονητή του ανθρώπου δηλαδή που αναμόρφωσε αυτή την ομάδα και την έφερε στη μεγάλη κατηγορία. Η διοίκηση κάτω από τις ασφυχτικές διαμαρτυρίες των οπαδών, όταν έγινε γνωστό ότι ο Λοντεβέχες το καλοκαίρι θα υπογράψει στη μισητή Χέρενφεν, αναγκάστηκε να τον απολύσει. Κάτω από όλα αυτά ο άσσος στο 2,00 μου κάνει.

265 Χ 3,05 2 3,45 (21:00)
Η Μπορντό είναι σταθερά σε τραγική κατάσταση, πραγματικά δε βλέπεται αυτή η ομάδα. Ο ίδιος ο Ζιλό σε δηλώσεις έχει επί της ουσίας σηκώσει τα χέρια ψηλά. Βέβαια σήμερα θα έχει επιστροφές, πρώτη και καλύτερη αυτή του σκόρερ Ντιαμπατέ αλλά δύσκολο αν ξεκινήσει βασικός. Η Μπορντό είναι επί της ουσίας είναι αδιάφορη, έχει 43 βαθμούς είναι στη μέση της βαθμολογίας και απλά περιμένει να τελειώσει μια μετριότατη χρονιά. Η Ρεν από την άλλη ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν τραγική το τελευταίο διάστημα είναι σε φόρμα, έχει αναστραφεί πλήρως το μομέντουμ. Σε αυτό σίγουρα οφείλεται η μεταγραφή του Τοιβόνεν που σε 9 παιχνίδια έχει ήδη πετύχει 6 γκολ. Είναι στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πρακτικά θέλει άλλους δύο-τρεις βαθμούς για να καθαρίσει την υπόθεση παραμονή. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ιδιαίτερα μετά και την πρόκριση στο κύπελλο επί της Λιλ. Νομίζω ότι οι αποδόσεις αδικούν τη Ρεν. Υπάρχει μία έντονη πτώση το Χ2 ήδη από την Τετάρτη όταν και άρχιζα να κοιτάζω τα παιχνίδια.

267 2 1,40 (21:00)
Το προφανές. Βέβαια έξω είναι στο 1,60 το διπλό και όχι στο 1,40 που το έχει ο ΟΠΑΠ και άρα μπορούμε να κάνουμε διαφορετική κουβέντα. Η Σοσιεδάδ ναι μεν διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, το έχει αποδείξει αυτό, καλή γρήγορη ομάδα αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα αν σήμερα κάνει γκέλα η Ρεαλ (xωρίς Κρ. Ρονάλντο) νομίζω ότι ο τίτλος θα έχει χαθεί οριστικά. Διπλό λοιπόν για να κλείσει κάποιος μία τριάδα και τίποτα περισσότερο.

Καλή τύχη.