Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (Update 13:50)

Ομολογώ ότι χτες δεν περίμενα την πρόκριση της Τσέλσι, ναι μεν όπως έγραψα έβλεπα τον άσσο αλλά επειδή θεωρούσα  ότι θα έβρισκε δίχτυα η Παρί, οι Γάλλοι θα έπαιρναν και την πρόκριση. Κάτι τέτοιο δε συνέβη μιας και ο Καβάνι σπατάλησε 2-3 κλασικές ευκαιρίες ενώ ακόμα και στο 94 ο Τσεχ έκανε φοβερή απόκρουση και κράτησε το 2-0. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η Παρί πλήρωσε το τραγικό πρώτο ημίχρονο όπου θα μπορούσε να είχε δεχθεί κι άλλα γκολ.

Στο άλλο παιχνίδι η Ρεαλ έχασε το πέναλτι νωρίς με το Ντι Μαρία και το υπόλοιπο του παιχνιδιού ήταν ένας μονόλογος για τη Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Κλοπ έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Η Ρεαλ ήταν κάτι παραπάνω από τραγική, ανάπτυξη μηδέν και η άμυνα να πελαγοδρομεί. Εκ τύχης δεν έφαγε και τρίτο γκολ η βασίλισσα και μετά θα έτρεχαν. Οι Βεστφαλοί αποχώρησαν, πέραν πάσης αμφιβολίας με ψηλά το κεφάλι.

Στα του στοιχήματος τώρα, δικαιώθηκα εν μέρει, που δεν ασχολήθηκα με το Τσάμπιονς Λιγκ και προτίμησα τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας μιας και πληρωθήκαμε το μεγάλο διπλό της Πλίμουθ σε αποδ. 3,00 μέσα στη Νιουπορτ. Ήταν καλό σημείο ασχέτως του αν πέρναγε για τους λόγους που ανέλυσα χτες. Βέβαια δεν πέρασε ο άσσος της Νότιγχαμ, μιας και ήρθε 3-3 με την αδιάφορη Σέφιλντ Γουεν. βάζοντας ταφόπλακα στα όνειρα της Νότιγχαμ για είσοδο στα πλέι οφ.

Πάμε στα σημερινά,

131 2 2,05 (21:45)
*Α ματς: Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μ:. 1-1
Είναι φανερό ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκει τη φόρμα της στο πιο κατάλληλο σημείο της σεζόν, με κομβικό σημείο θα έλεγα τη μεγάλη νίκη μέσα στο Μπερναμπέου. Καμία σχέση με τις τραγικές εμφανίσεις μέχρι και πριν λίγους μήνες. Η ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι στη Βαρκελώνη με 1-1, σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα για να προκριθεί θέλει νίκη ή ισοπαλία με γκολ. Όσοι είδαν το πρώτο παιχνίδι θα συμφωνήσουν ότι μετά το 70' το Καμπ Νου έγειρε επικίνδυνα με την Ατλέτικο να κρατά εκ τύχης την ισοπαλία και ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στους 4. Η ομάδα του Σιμεόνε κάνει ονειρεμένη χρονιά, παίζοντας σε διπλό ταμπλό. Από τη μία είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος και από την άλλη χτυπά και την πρόκριση στους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ασυνήθιστο για μία ομάδα σαν την Ατλέτικο να παίζει Απρίλιο μήνα σε διπλό ταμπλό. Κυρίως γιατί κοντράρει μεγαθήρια με πιο γεμάτα ρόστερ. Φαίνεται και από τα τελευταία παιχνίδια της οτι βγάζει κούραση και το δατε μετά το 70 μέσα στη Μαδρίτη. Επί των αγωνιστικών, ο Σιμεόνε έχει εκτός τον Αρντά Τουράν αλλά επιστρέφει στον Γκάμπι. Το μεγάλο ερωτηματικό φυσικά δεν είναι άλλο από το αν θα παίξει ο Ντιέγκο Κόστα. Ακόμα και αυτήν την ώρα που γράφεται το κείμενο, αδυνατώ να ξέρω αν θα παίξει. Γνώμη δική μου ότι θα παίξει. Μα με ένεση, μα με θαύμα. Θα παίξει. Ο Μαρτίνο από την άλλη πονοκεφαλιάζει για την απουσία των Πικέ και Βαλντές. Θα πάρω το ρίσκο και θα πάω στο διπλό που έξω κυκλοφορεί στο 2,25.

Απ τα υπόλοιπα παιχνίδια του κουπονιού, κρατώ και το διπλό της Βίλεμ, με το 1,85 του ΟΠΑΠ να είναι απ τι υψηλότερες τιμές της αγοράς. Με νίκη επί της αδιάφορης Ντε Γκράφτσααπ η Βίλεμ πιάνει κορυφή και γίνεται το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Καλή τύχη.