Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Για τα όσα έγιναν στην Τούμπα αρκούμαι στο σχόλιο που έκανα χτες στο facebook. Και ας μην ξεχνάνε κάποιοι το παρελθόν.... καταντά γελοίο. Στα του στοιχήματος τώρα, βλέπεται λίγο περίεργο το πρόγραμμα ένεκα και του Πάσχα των καθολικών, στον ΟΠΑΠ ως συνήθως λειτουργούν με νοοτροπία δημοσίου και έχουν αφαιρέσει αρκετά πρωταθλήματα από το κουπόνι. Κάθε χρόνο τα ίδια γράφω τέτοιες μέρες για τον ΟΠΑΠ. Έτσι λοιπόν για σήμερα έχω κρατήσει μία δυάδα,

175 1 1,70 (17:00)
Δε σας κρύβω ότι ήταν το πρώτο σημείο που μου καρφώθηκε με το που είδα το κουπόνι. Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Μπόρνμουθ που πάει τρένο, προέρχεται από το 1-1 κόντρα στη Γέοβιλ που της διέκοψε ένα σερί πέντε νικών.  Και παρέμεινε στο -2, σε απόσταση βολής, απ τα πλέι οφ. Και επειδή οι μνηστήρες είναι πολλοί για τα πλέι οφ, τα κουκιά είναι μετρημένα και κάθε λάθος στοιχίζει. Το κλίμα στην Μπόρνμουθ είναι πολύ καλό, ο Χάουι δηλώνει ότι η χρονιά είτε έτσι είτε αλλιώς είναι επιτυχημένη. Η Σέφιλντ Γουεν. από την άλλη είναι αδιάφορη, έχει σωθεί και εκτός έδρας μετρά (3-10-8) και έχει μόλις μία νίκη σε έξι παιχνίδια. Ο άσσος στο 1,70 μου κάνει.

190 Χ 3,20 (17:00)
Αν μιλάγαμε για Ιταλία, θα ήταν το Χ της αγωνιστικής και με απόδοση το πολύ στο 2,70. Αλλά επειδή άλλο Αγγλία και άλλο Ιταλία ας βγάλουμε κάθε πονηρή σκέψη από το μυαλό μας. Ωστόσο δε μπορούμε να αγνοήσουμε ορισμένα πράγματα. Καταρχήν μιλάμε για δύο ισοδύναμες ομάδες, σε παρόμοια φόρμα. Ένα αυτό. Δεύτερον αμφότερες οι ομάδες θέλουν να διατηρήσουν αυτό το +6 και +7 που έχουν από τη ζώνη του υποβιβασμού για να έχουν μία απόσταση ασφαλείας. Και κάπου εκεί νομίζω ότι μία ισοπαλία δε θα δυσαρεστήσει καμία από τις δύο ομάδες. Συνεπώς Χ.

196 2 2.10 (17:00)
Οι τακτικοί της στήλης, ξέρετε την αδυναμία που έχω στη Φλίτγουντ, η οποία εκτός έδρας μας πληρώνει και πάντα σε καλές αποδόσεις. Πέραν τούτου, η Φλίτγουντ που αρέσκεται να παίζει εκτός έδρας, έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις (10-9-5) μετά την πρωτοπόρο Σκάνθορπ, κυνηγά την τρίτη Τσέστερφιλντ και την απευθείας άνοδο. Μετά τη γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Μόρκαμ εντός έδρας, η διαφορά απ την Τσέστερφιλντ είναι στο -5. Απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές. Στη Φλίτγουντ παρά την αυτοκτονία της προηγούμενης βδομάδας δηλώνουν ότι θα το παλέψουν μέχρι τέλους. Η Τσέλεντεναμ απ την άλλη είναι στο +6 από τη γραμμή του υποβιβασμού, δεν είναι εξασφαλισμένη αλλά δύσκολα θα κινδυνέψει μιας και έχει αρκετές ομάδες από κάτω της. Εντός έδρας η Τσέλντεναμ δεν αποτελεί και κανένα φόβητρο όπου μετρά (5-9-7). Από χτες παρατηρείται μία πτώση της απόδοσης του άσσου, δε γνωρίζω αν ξέρουν κάτι παραπάνω και το διπλό της Φλίτογυντ φτάνει στο 2,50 (!!) πλέον και σε αυτή την απόδοση που μας έχει πληρώσει πάμπολλες φορές η Φλίτγουντ θα την ξανά τιμήσω σε ένα παιχνίδι must win αν θέλει να διατηρίσει τις όποιες ελπίδες για απευθείας άνοδο. Διπλό.

Καλή τύχη.