Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Χτες πιάσαμε πάτο. Ο απολογισμός; Θλιβερός. Μόλις 1 στα 6. Έτσι είναι το στοιχημα, μεσοβδόμαδα να τα πιάνεις τα παντα και χτες να τα χάνεις όλα. Βέβαια αν δεν έχεις και τύχη δεν πας πουθενά. Για παραδειγμά, η Χάμιλτον το βαλε στο 91 και το φαγε στο 95 (!!). Ο δε Μπεντέκε κατάφερε να χάσει το άχαστο, λίγο πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφαρίσει για τη Βίλα, έκανε τσαφ το παλικάρι. Δε γίνονται αυτά… Η Μαδέργουελ παρ ότι προηγήθηκε με 1-0 εν τούτοις στο 95 έχασε 1-2. Επίσης, η Άουγκσμπουργκ δεν κατάφερε να βάλει ένα γκολ στη Μάιντζ να πληρωθούμε το γκολ/γκολ, παρ ότι είχε ευκαιρίες και είναι από τις σπάνιες φορές που έμεινε στο μηδέν. Τέλος η Σίτι έμεινε στο 1-1 με την Άρσεναλ, όπως έγραφα και χτες δεν περίμενα εύκολο διπλό για τη Σίτι κάθε άλλο, αλλά εν τέλει μπήκε στο παιχνίδι, αλλά απ ότι φάνηκε ήταν εσφαλμένη επιλογή. Δίκαιο το 1-1 μιας και η Σίτι μετά την ισοφάριση κοίταξε απλά να κρατήσει το Χ. Αυτά όσον αφορά το χθεσινό απολογισμό μας.

Πάμε στα σημερινά όπου θα κρατήσω ένα και μόνο σημείο.

337 2 2,75 (17:15)
Απλά τα πράγματα, αν δεν κερδίσει ο Απόλλων έπεσε. Ακόμα και Χ να φέρει έπεσε. Γιατί; Η Βέροια είναι στους 32 (με το Χ που πήρε χτες) και στα δύο τελευταία παιχνίδια παίζει με τον αδιάφορο Πανιώνιο που χτες έγινε Μπαρτσελόνα ξαφνικά και με τον επίσης αδιάφορο Αστέρα άρα η Βέροια μπορεί να φτάσει κάλλιστα ακόμα και τους 38 αν θέλει ο «θείος». Ο Πλατανιάς τώρα που έχει 31 βαθμούς παίζει αύριο με τη Ξάνθη, γιατί άραγε το έβαλαν Δευτέρα το παιχνίδι; Μετά παίζει εντός με τον αδιάφορο Παναιτωλικό και εκτός με τον Αστέρα Τρίπολης. Άρα και ο Πλατανιάς μπορεί εύκολα να φτάσει στους 35-36 βαθμούς. Ο Απόλλωνας την επόμενη αγωνιστική παίζει εντός με το παράρτημα, ε συγνώμη τον Εργοτέλη ήθελα να πω. Εγώ σας λέω ότι το παίρνει το παιχνίδι, που ο Εργοτέλης ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να το δώσει το παιχνίδι. Άρα πάει στους 33. Τελευταία αγωνιστική παίζει στο Καραϊσκάκη, συνεπώς μηδέν βαθμοί εκεί. Άρα με απλά μαθηματικά, ο Απόλλωνας για να έχει ελπίδες ακόμα και Χ να φέρει σήμερα πέφτει. Γνώμη μου είναι ότι, είτε έτσι είτε αλλιώς θα πέσει ο Απόλλων. Παρά ταύτα, επειδή οι παίχτες έβγαλαν πάθος, σε ένα παιχνίδι κυριολεκτικά do or die, θα παίξω το διπλό.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον ΟΦΗ, εντάξει ο άσσος από το 1,80 έχει πέσει στο 1,35. Είπαμε ούτε επί παράγκας δε γινόντουσαν τόσο εξόφθαλμα. Ο Λεβαδειακός έχει σωθεί και μαθηματικά είναι ήδη στους 36, εννοώ ως προς τον απευθείας υποβιβασμό απλά μετά τη χθεσινή ισοπαλία της Βέροιας σήμερα θέλει νίκη έτσι ώστε να ξεμπερδέψει με την υπόθεση των μπαράζ υποβιβασμού μιας και έχει Παναθηναϊκό και Παοκ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Καλή τύχη.