Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά από ένα πολύ καλό Σ/Κ, ένα ακόμα καλύτερο μεσοβδόμαδο όπου από Τρίτη μέχρι Πέμπτη δε χάσαμε παιχνίδι και μάλιστα με πολύ καλές αποδόσεις. Ελπίζω το ίδιο να επιτύχουμε και αυτό το σαβ/κο σε ένα γενικές γραμμές καλό κουπόνι. 

Όσον αφορά τη γνωστή θεωρία της τριγωνομετρίας στην Σουπερλιγκ και τα όσα έγραφα και προφανέστατα επαληθεύτηκαν και το περασμένο Σ/Κ. Αφήνω στην άκρη το Ξάνθη Πλατανιάς, όπου Κυριακή βράδυ αναλόγως θα δούμε τι θα παίξουμε, θα το κοινοποιήσω και στο facebook. Το Παναιτωλικός Βέροια η εκτίμηση μου είναι οτι θα παιχτεί στα ίσια και άρα με τις τόσες απουσίες που έχει η Βέροια μάλλον πρέπει να γίνει ένα μίνι θαύμα για να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Άλλωστε έχει δύο παιχνίδια ακόμη στην έδρα της με Πανιώνιο και Αστέρα. Λέτε αμά της ληφθούν βαθμοί δε θα τους πάρει; Το παράρτημα θα μείνει στην κατηγορία. Κοιτάχτε το κομβικό παιχνίδι της  αγωνιστικής και του πρωταθλήματος είναι το Πανθρακικός Απόλλων, όπου ακόμα και με Χ ο Απόλλων θα πέσει είναι do or die. Το διπλό είναι στο 2,80-2,90. Αυριανό αυτό, το παιχνίδι είναι στα ίσια, θα τα πούμε και αύριο πιο αναλυτικά. Αρκετά φλυάρησα και πάμε στα σημερινά.

150 Χ 4,35 2 5,25 (14:45)
Σήμερα οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γ. μάζεψαν χρήματα και θα πετάξει ένα μικρό αεροπλάνο πάνω από το Ολντ Τραφορντ με πανό "Wrong One Moyes Out". Νομίζω αυτό λέει πολλά. Το κλίμα στη Γιουνάιτεντ είναι κάκιστο. Οι οπαδοί έριξαν μεγάλη γιουχα στον Μόγιες και στην ομάδα. Μάλιστα οι σεκιούριτι του γηπέδου φύλαγαν ένα πανό με τον Μόγιες για να μην το σχίσουν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ. Και μέσα σε αυτό το πραγματικά νοσηρό κλίμα, η Γιουνάιτεντ καλείται αφενός να συγκεντρωθεί μετά τη βαριά ήττα στο ντέρμπι με τη Σίτι, όπου την πληρωθήκαμε φυσικά με το 0-3 να κολακεύει πάρα πολύ την ομάδα του Μόγιες. Κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν και 0-5. Ο μόνος που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων είναι ο Ρούνει, ο οποίος δίνει κάτι παραπάνω από το 100%. Αφετέρου η Γιουνάιτεντ έχει να σκέφτεται το παιχνίδι με τη Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άστον Βίλα από την άλλη είναι ή του ύψους ή του βάθους. Είναι αδιάφορη, θα πάει με άνεση να κάνει το παιχνίδι της μέσα στο Ολντ Τράφορντ και δε νομίζω ότι απέχει πολύ το σενάριο από την πραγματικότητα να κάνει νέα γκέλα η Γιουνάιτεντ. Σεκφτείτε τι έχει να γίνει αν για κάποιο λόγο μείνει πίσω στο σκορ η Γιουνάιτεντ και τι κλίμα θα υπάρχει στο γήπεδο. Όταν είδα το 1,45 του άσσου με πήραν τα γέλια. Στην κόντρα λοιπόν και ας ρίξει πέντε σήμερα.

165 goal/goal 1,55 (16:30)
Η Άουγκσμπουργκ ασχέτως αποτελεσμάτων παίζει πολύ καλά, κάνει παιχνίδια κατοχής. Είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Σκοράρει και δέχεται γκολ. Μετρά 9 γκολ/γκολ στα τελευταία 10 παιχνίδια της. Η Μάιντζ από την άλλη ναι μεν, το τελευταίο διάστημα δεν έχει πολλά γκολ/γκολ ωστόσο μέσα στην έδρα της ένα γκολ έστω το έχει. Αν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι με τη Μπραουσβάινγκ όπου ήταν τραγική, είναι σε πολύ κατάσταση. Με σημείο δε μπλέκω και προτιμώ το αμφίσκορο.

187 Over 1,55 (17:00)
Κρου Κόβεντρι το παιχνίδι. Ομάδες συνώνυμο του over που δεν γίνεται να μην το παίξεις και ας έρθει 0-0 το παιχνίδι. Η Κόβεντρι μετρα 8 over στα 10 τελευταία παιχνίδια, σκοράρει και δέχεται με χαρακτηριστική άνεση τα γκολ. Η Κόβεντρι παρ ότι είναι στην 16η θέση εν τούτοις έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (!!) με 68 γκολ ενεργητικό. Η Κρου από την άλλη έχει μακράν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 73 γκολ παθητικό. Οι ομάδες που τώρα υποβιβάζονται έχουν πιο αξιοπρεπείς άμυνες. Απόδειξη αυτού είναι ότι η Κρου έχει δεχθεί και στα 10 τελευταία της παιχνίδια γκολ. Νομίζω το να επιλέξει κάνεις τα πολλά γκολ σε αυτό το παιχνίδι είναι η πλέον λογική επιλογή και ας έρθει 0-0. 1,72 έξω το over.

221 1 1,65 (17:00)
Ομολογώ ότι δε ξέρω τι παραπάνω ξέρουν οι μπουκ και ρίχνουν την απόδοση του Χ2. Πλέον ο άσσος στο 1,80-1,85 για μένα έχει αξία. Η Μαδέργουελ είναι στην τρίτη θέση, παλεύει για τη δεύτερη θέση με την Αμπερντίν που είναι ένα βαθμό μπροστά ενώ είναι στο +4 από την 4η Νταντί Γιουν. Σημειώνουμε ότι αυτή την αγωνιστική έχουμε Αμπερντίν Νταντί Γιουν. όπερ και σημαίνει όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα ευνοηθεί η Μαδέργουελ. Ένα το κρατούμενο. Η Μαδέργουελ που είναι σε φόρμα εντός έδρας μετρά (11-1-3) και παίζει με μία Κιλμάρνοκ εκτός έδρας μετρά (2-3-10). Η οποία Κιλμάρνοκ έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας μετά την τελευταία, των χιλίων προβλημάτων Χαρτς, με 54 γκολ παθητικό. Σίγουρα με προβληματίζει η κίνηση των αποδόσεων, αλλά το βλέπω άσσο. Το 1,65 του ΟΠΑΠ είναι αδιάφορο.

225 2 1,55 (17:00)
Μένουμε Σκωτία και πάμε στην Τσάμπιονσιπ, όπου Νταντί και Χάμιλτον μονομαχούν για την πρώτη θέση που οδηγεί και απευθείας στη μεγάλη κατηγορία. Η Νταντί είναι με ένα βαθμό μπροστά αλλά έχει δύσκολο παιχνίδι με την τρίτη Φόλκερκ συνεπώς είναι μία χρυσή ευκαιρία για τη Χάμιλτον να κερδίσει και να εκμεταλλευτεί τυχόν γκέλα της Νταντί και να ανέβει εκείνη πρώτη στη βαθμολογία. Προσθέστε επίσης ότι την επόμενη βδομάδα έχουμε το μεγάλο ντέρμπι Νταντί Χάμιλτον όπερ και σημαίνει η Χάμιλτον δε θέλει να πάει έχοντας μειονέκτημα βαθμών στο ντέρμπι. Παίζει με μία Καούντεμπιθ που είναι στην γραμμή των πλέι άουτ, έχει κάνει ζημιές αλλά είναι ή του ύψους ή του βαθούς. Αν η Χάμιλτον παίξει σοβαρά θα το πάρει το παιχνίδι. Το 1,55 του ΟΠΑΠ είναι από τις υψηλότερες αποδόσεις που κυκλοφορούν στο διπλό.

256 2 1,90 (19:30)
Καταρχήν δεν μου αρέσει η απόδοση. Δε γίνεται η Σίτι να πληρώνει πιο κάτω κόντρα στην Άρσεναλ απ ότι κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Παρ ταύτα, θα κάνω τα στραβά μάτια και θα πάω στο διπλό. Η Σίτι μπορεί να διέλυσε τη Γιουνάιτεντ, με το σκορ όπως προείπα να μην αντικατοπτρίζει επ ουδενί την εικόνα του παιχνιδιού και η Άρσεναλ να σκορπίστηκε στους πέντε ανέμους κόντρα στην Τσέλσι και τώρα να κινδυνεύει να χάσει και την 4η θέση, αλλά το παιχνίδι δε θα ειναι εύκολο για τους Σίτιζενς. Και το λέω αυτό διότι ο Βενγκέρ μέσα στο Emirates για κάποιο λόγο δεν ανεβάζει ψηλά την άμυνα για να εκτεθεί όπως έχει κάνει στα εκτός έδρας. Ο Πελεγκρίνι από την άλλη ξέρει ότι έχοντας να δώσει τρία εκτός έδρας παιχνίδια με Άρσεναλ, Έβερτον και Λίβερπουλ μέχρι το τέλος, το πιο βατό από αυτά τα ντέρμπι είναι το αποψινό. Είναι παιχνίδι τίτλου. Η Άρσεναλ όπως και να το κάνουμε είναι καταπονημένη σωματικά και ψυχικά αφού μέσα σε δύο αγωνιστικές βρέθηκε να τα χάνει όλα, από εκεί που χτύπαγε πρωτάθλημα πλέον κινδυνεύει να χάσει και την 4η θέση. Για ακόμα μία χρονιά πάντως η Άρσεναλ έχει πάρα πολλες απουσίες, δεν γίνεται να είναι τυχαίο κάθε χρόνο αυτό. Κάτι δεν πάει καλά. Ειδικά αυτός ο Γουόλκοτ έχω βαρεθεί να τον βλέπω συνέχεια εκτός. Όπως εκτός είναι και ο Οζίλ, ο Μοντρεάλ, ο Γουίλσιρ, ο Ράμσευ και ο Κονσιελνί. Πάμε στο διπλό, που όμως επαναλαμβάνω δεν το βλέπω τόσο εύκολο όπως με τη Γιουνάιτεντ.

Καλή τύχη.