Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μέτριο σε γενικές γραμμές θα χαρακτήριζα το κουπόνι του Σ/Κ, θέλει προσοχή ειδικότερα στην Αγγλία όπου πέραν όλων των άλλων έχουμε και τις πλημμύρες και τον όλο χαμό που γίνεται. Πρωτόγνωρες καταστάσεις ακόμα και για τους Βρετανούς που είναι μαθημένοι στη βροχή, όπου πάλι θα έχουμε αναβολές. Κατά τα λοιπά,

158 over 1.45 (16:30)
Το παιχνίδι αυτό είναι ο ορισμός του over, μπορεί να μην έρθει ποτέ αλλά με βάση τα δεδομένα και το πως παίζουν οι ομάδες, αξίζει να παιχτεί. Η Χοφενχάιμ εντός έδρας μετρά 10 over σε 10 παιχνίδια ενώ η Στουτγάρδη μετρά 9 over σε 10 παιχνίδια. Αμφότερες οι ομάδες έχουν μία απ τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Η πλέον εύλογη επιλογή λοιπόν είναι τα πολλά γκολ και ας έρθει 0-0.

216 Χ 3,55 2 3,55 (17:00)
Στη Λιγκ 2 της Σκωτίας ως γνωστόν δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα παρά τις φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια περί του αντιθέτου. Η Κουινς Παρκ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς έχοντας μακράν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και εκτός έδρας μετρά μόλις 2 νίκες σε 11 παιχνίδια. Έδειξε πάντως κάποια σημάδια βελτίωσης με την αλλαγή προπονητή στο τελευταίο παιχνίδι με τη Μπέργουικ. Απ την άλλη η Μοντρόουζ δύο θέσεις πάνω απ την Κουινς Παρκ, στην 8η θέση με 28 βαθμούς, εντάξει σίγουρα καλύτερη απ την Κουινς Παρκ αλλά όταν μιλάμε για τέτοιες ερασιτεχνικές κατηγορίες, οι ομάδες πάνω κάτω στο ίδιο καζάνι βράζουν. Το λοιπόν ποια η αξία στον άσσο της Μοντρόουζ στο 1,70; Καμία. Μέσα στην εξίσωση, βάλτε την εκπληκτική παράδοση που έχει η Κουινς Παρκ έχει 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα τελευταία δέκα παιχνίδια μέσα στην έδρα της Μοντρόουζ. Επίσης εντύπωση μου έχει κάνει η έντονη πτώση του Χ2 απ την Πέμπτη κιόλας. Στην Ασία το line έχει αλλάξει απ το -0,5 στο -0,25 για τη Μοντρόουζ.

246 1 1,70 (21:00)
Η Μαλίν θέλει περισσότερο το παιχνίδι μιας και η Οστάνδη έχει μία άνεση παραπάνω. Στο Βέλγιο απομένουν πέντε αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής διάρκειας με τη Μαλίν να είναι στο +5 απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Ουσιαστικά αν πάρει το σημερινό παιχνίδι κλειδώνει την παραμονή. Η Μαλίν είναι ομάδα έδρας, πριν ένα μήνα άλλωστε κέρδισε και την Άντερλεχτ. Η Μαλίν με τον Βερτόκερεν στον πάγκο, έχει βελτιωθεί και κόντρα στην Οστάνδη, είναι το φαβορί. Η Οστάνδη δεν έχει μεγάλες διαφορές με τη Μαλίν, πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα βρίσκονται οι δύο ομάδες. Ο άσσος κανονικά θα έπρεπε να ήταν στο 1,90 και όχι στο 1,70 στον ΟΠΑΠ. Η απόδοση του άσσου βέβαια πέφτει αρκετά έξω.

Τέλος για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ,

πάμε και με σύνολο ομάδας over 2.5 γκολ τον Ολυμπιακό σε απόδοση 1,70.

Καλή τύχη.