Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα, είχαμε το απόλυτο 4 στα 4 στις προτάσεις με άσσο Λέστερ, άσσο Νυρεμβέργη, 2 Έμπολι και την έκπληξη της Ουέλβα μέσα στη Βαρκελώνη. Αν εξαιρέσουμε τη Νυρεμβέργη όπου έχασα 2-3 χρόνια απ τη ζωή μου για να βγει, έπαιζε με 10, έκανε ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά στο β ημίχρονο με το καλημέρα, μετά έχασε πέναλτι η Μπραουσβάινγκ, εν συνεχεία έχασε πέναλτι η Νυρεμβέργη αλλά εν τέλει κράτησε το 2-1. Τα υπόλοιπα πέρασαν ξεκούραστα. Ειδικά η Ουέλβα, είπα και χτες, ήταν λάθος η απόδοση και την πληρωθήκαμε καλά. Ανεξάρτητα αν πέρασε, εμείς παίξαμε σωστά. Επίσης και στις ισοπαλίες τα πήγαμε για πολλοστή φορά καλά αφού βγάλαμε 2 στις 3. Σήμερα το κουπόνι είναι αρκετά δύσκολο και έτσι θα κρατήσω μία δυάδα.

286 Over 1.5 Παναθηναϊκό περίπου στο 1,72 (για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ)
Μία στροφή πριν το παιχνίδι στο Καραΐσκάκη, ο Παναθηναϊκός είναι φανερά σε εξαιρετική κατάσταση, ότι και αν κάνει ο Αναστασίου του πιάνει. Προσωπικά πάντως εμμένω ότι με Καρέλη στην κορυφή δεν πας πουθενά. Επιστρέφει σήμερα κι ο Μπέργκ που έλαβε κλήση για την εθνική Σουηδίας. Θέλει να επιστρέψει στα γκολ. Λογικά θα πάρει ξανά χρόνο και ο Πέτριτς. Απ την άλλη ο Εργοτέλης πήρε τις νίκες που ήθελε, με μέτριες προς καλές εμφανίσεις, πλέον είναι πιο άνετος, αλλά σήμερα μέσα στη Λεωφόρο δεν έχει τύχη. Υποψιάζομαι ότι το κλίμα στη Λεωφόρο θα είναι πανηγυρικό ενόψει του ντέρμπι και αναμένω ο Παναθηναϊκός να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σε αυτό το παιχνίδι. Το 1,72 μου κάνει.

331 Χ 3,15 2 3,30/ 2 Draw No bet 2,70 (για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ)
Προσωπικά τη φετινή Λυών δεν την έχω σε καμία εκτίμηση, έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος, αποδυναμωμένη γενικότερα με μέτριο ρόστερ αρκετά πίσω από Μονακό και Παρί. Ωστόσο, δε μπορώ να παραγνωρίσω το γεγονός ότι είναι τρομερή κατάσταση, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο Championnat, με πέντε νίκες και μία ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια. Έχει ροκανίσει πολύ τη διαφορά απ την 3η θέση, απ τη Λιλ και σήμερα το παιχνίδι είναι εξάποντο. Θα μου πείτε η Λυών είχε παιχνίδι τη πέμπτη. Δεκτό, με τη μόνη διαφορά ότι ο Γκραντ ξεκούρασε παίχτες για να τους έχει φρέσκους στο αποψινό παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά για τη Λυών. Έρχεται στην κατάλληλη στιγμή αφενός διότι είναι σε φόρμα και αφετέρου επειδή η Λιλ είναι σε κάκιστη κατάσταση. Με τα ψέματα κρατιέται στην 3η θέση. Δεν έχει το εύκολο γκολ και αυτό της στοιχίζει. Μία μόλις νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια και αυτή επί της ανύπαρκτης Σοσό. Εντός έδρας βέβαια δαγκώνει (9-1-2) ωστόσο οι αποδόσεις στο διπλό, διπλό draw no bet της Λυών προκαλούν και ας φάει πέντε σήμερα. Αν αντιλαμβάνεστε τη λογική μου....

Υπό σκέψη έχω και το διπλό της Μπιλμπάο, έξω έχει φτάσει μέχρι το 2,37. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχω αποφασίσει αν θα τη βάλω στο δελτίο μου. Ο λόγος απλά ότι εκτός έδρας η Μπιλμπάο χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της αλλά παίζει με μία Μπέτις όπου και οι νεκροί πρέπει να αναστηθούν για να μείνει στην κατηγορία.