Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Αρκετά δύσκολο το σημερινό πρόγραμμα όπως έγραφα και χτες στο twitter, δε σας κρύβω ότι δυσκολεύτηκα να βρω σημεία, σε αντίθεση με το αυριανό πρόγραμμα που θεωρώ ότι είναι καλύτερο. Έτσι λοιπόν κατέληξα σε μία δυάδα,

125 Χ 2,90 2 2,90/ Χ ημίχρονο 1,70 (15:00)
Το παιχνίδι που ανοίγει την 21η αγωνιστική της Σουπερλιγκ, με τον Απόλλωνα να είναι μεταμορφωμένος προς το καλύτερο με την έλευση του Λόρι Σάντσες στον πάγκο της ομάδας. Ο ΒορειοΙρλανδός έχει μεταμορφώσει τον Απόλλων, έχει πάρει 12 βαθμούς σε 9 παιχνίδια. Ναι μεν σε μερικά είχε τύχη, όπως το Χ που πήρε στην Τούμπα αλλά η βελτίωση της ομάδας είναι εμφανή. Ομάδα που αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα και αυτό διότι ο Βελλής διαθέτει χρήμα και φαίνεται ότι κινείται εκτός παρασκηνίου. Οριακά έξω απ τη ζώνη του υποβιβασμού ο Απόλλων στο +1 απ τον Πλατανιά. Προέρχεται απ την ήττα σοκ στα χασομέρια απ τον Αστέρα Τρίπολης, όπου ναι μεν ο Αστέρας είναι ανώτερος ποιοτικά ως ομάδα αλλά ο Απόλλων ήταν πολύ καλός αλλά ηττήθηκε στο 93 2-1. Η Καλλονή απ την άλλη προέρχεται από δύο σερί νίκες με Άρη και επικό διπλό μέσα στα Γιάννενα όπου αποτέλεσε και το κύνειο άσμα για τον Τσιώλη απ τον πάγκο του Άγιαξ της Ηπείρου. Δεν το περίμενα, μιας και η Καλλόνη προερχόταν από σερί παιχνίδια, με μία βαλίτσα στο χέρι είναι οι παίχτες της, παρά ταύτα είναι σε απόσταση ασφαλείας απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Νομίζω ότι σήμερα με ένα Χ αμφότερες οι ομάδες θα είναι ευχαριστημένες, κομμένο και ραμμένο για Χ, αν φύγει από εκεί προς το διπλό πάει.

234 2 1,60 (21:45)
Η Γιουβέντους προέρχεται απ τον αποκλεισμό στο κύπελλο μεσοβδόμαδα απ τη Ρόμα καθ ότι ηττήθηκε στο Ολύμπικο με 1-0, σε ένα παιχνίδι όπου ο Κόντε ξεκούρασε πολλούς βασικούς. Η Γιουβέντους δεν ήταν καλή, η Ρόμα είχε την κατοχή και φαινόταν ότι ήθελε την πρόκριση παραπάνω. Βέβαια η Γιουβέντους δίκαια διαμαρτύρεται, για το ακυρωθέν γκολ του Πελούζο. Η γενικότερη όμως εικόνα του παιχνιδιού, δίκαια έδωσε την πρόκριση στους Ρωμαίους. Σήμερα η Μεγάλη Κυρία, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα και για να αντιμετωπίσει την έτερη ομάδα της Ρώμης την Λάτσιο. Η Γιουβέντους θα θελήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και κόντρα σε μία Λάτσιο που ναι μεν προέρχεται από μεγάλη νίκη επι της Ουντινέζε αλλά γενικότερα φέτος δεν πείθει. Ενώ έχει εκτός τους Λούλιτς, Ονάζι και Έντερσον. Ενώ για τη Γιουβέντους εκτός είναι μόνο ο Κιελίνι. Το διπλό έξω κυμαίνεται γύρω στο 1,72. Είναι οριακά αποδεκτό.

Καλή τύχη.