Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά από ένα αδιάφορο μεσοβδόμαδο κουπόνι όπου θα διαπιστώσατε δεν ανέβασα και στήλη διότι όπως έχω επανειλημμένως, στήλη απλά και μόνο γιατί έτσι πρέπει να έχουμε μερικές επισκέψεις παραπάνω δεν έχω ανεβάσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Και απ τη στιγμή που δεν μπήκα καν στο κόπο να μελετήσω τα παιχνίδια θα ήταν ανούσιο να γράψω εδώ στο site. Πάμε στα σημερινά,

151 Χ 3,30 2 3,10 (17:00)
Η Τορκί είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αναμενόμενη η απόλυση του Άλαν Νιλ με τη διοίκηση να φέρνει ως αντικαταστάτη τον Κρις Χάγκριβς, 41 ετών με φιλοδοξίες. Στο παιχνίδι με τη Μόρκαμ το 1-1 κάπου την αδικεί δεν ήταν τόσο κακή, θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει και τη νίκη. Εκτός έδρας μετρά (3-1-8) και σήμερα έχει 2-3 απουσίες. Η Γουίμπλεντον απ την άλλη είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα προέρχεται από μία νίκη εκτός προγράμματος επί της Γουίκομ με 3-0 και εκτός έδρας μάλιστα. Σήμερα θα έχει και δύο βασικούς εκτός. Τη θεωρώ πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο με την Τορκί, στο ίδιο καζάνι βράζουν και ως εκ τούτου υπάρχει περιθώριο κάποιος να κυνηγήσει την έκπληξη. Δε λέω ότι είναι εύκολο, κάθε άλλο. Άλλωστε όπως προανέφερα εκτός έδρας η Τορκί χάνει μεγάλο μέρος της όποιας δυναμικής της. 

164 1 1,60 (17:00)
Η Κιντερμίνστερ έχει κάνει κοιλιά, με δύο νίκες και τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Απόρροια αυτής της κοιλιάς είναι να πέσει απ τις θέσεις των πλέι οφ. Ωστόσο κόντρα στη Σαλίσμπερι μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Εντός έδρας είναι εξαιρετικά δυνατή (9-1-2) ενώ η Σαλίσμπερι απ την άλλη ναι μεν είναι ψηλά σχετικά στη βαθμολογία στη 10η θέση αλλά μιλάμε για μία ομάδα που είχε ως στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού, όντως κάνει καλή χρονιά αλλά όπως δήλωσε ο πρόεδρος οι παίχτες είναι προς πώληση, με ότι αυτό συνεπάγεται έτσι ώστε να μαζέψει χρήμα για να ορθοποδήσει οικονομικά. Και δε ξέρω κατά πόσο οι παίχτες θα βάζουν απ εδώ και πέρα τα πόδια τους στη φωτιά. Η Κίντερ ούτως η άλλως είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω ως ομάδα. Λογικός ο άσσος στο 1,80 που κυκλοφορεί έξω και όχι στο αστείο 1,60 του ΟΠΑΠ.

186 1 2,05 (17:15)
Σημείο που έχω αναφέρει απ την προηγούμενη Κυριακή στο facebook, είναι παιχνίδι must win για τους Βοιωτούς. Ο Λεβαδειακός έχει συμπληρώσει πέντε ήττες στα τελευταία παιχνίδια, έχει υποχωρήσει αισθητά στη βαθμολογία όπου πλέον είναι κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Η καρέκλα του Καραγεωργίου τρίζει επικίνδυνα και σε περίπτωση νέας γκέλας δεν αποκλείω καθόλου να έχουμε εξελίξεις. Ο Λεβαδειακός στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα του (5-1-2), εκτός έδρας χάνει απ τα αποδυτήρια (0-1-9). Όπως καταλαβαίνετε, το σημερινό παιχνίδι κόντρα σε έναν Εργοτέλη που δεν είναι σε καλή κατάσταση, με το Διαμαντάκο να μη μπορεί να βρει δίχτυα, την απουσία του Πελέ να είναι αισθητή, πρέπει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να το πάρει για να ανασάνει βαθμολογικά. Γι αυτό και το χαρακτήρισα ως must win. Την επόμενη αγωνιστική ο Λεβαδειακός παίζει στο Καραΐσκάκη με τον Ολυμπιακό.... Να πούμε τέλος ότι ο Λεβαδειακός απέκτησε τον Ασουνσάο, τεράστια μεταγραφή για τα δεδομένα του Λεβαδειακού ενώ για τον Εργοτέλη επιστρέφει ο Μπαντινμπαγκά και ο Βερπακόφσκις. Περίμενα ότι ο άσσος θα είχε υποχωρήσει κάτω του 2,00 γι αυτό και το ανέβασα τόσο νωρίς, αντ αυτού κινείται γύρω στο 2,20 και με βάζει σε σκέψεις.