Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Πολύ κακή η χθεσινή μέρα, έσπασε σχεδόν όλο το κουπόνι. Σίγουρα βγάζω το καπέλο σε όποιον έβγαλε δελτίο. Μαγκιά του. Εγώ όπως σας έγραφα και χτες, σήμερα το κουπόνι έχει ενδιαφέρον, υπάρχουν σημεία και γι αυτό έχω καταλήξει σε μία 5αδα.

248 2 1,65 (13:30)
Θέλει η Ρόμα πρωτάθλημα; Απόδειξη. Μετά τη χθεσινή γκέλα της Γιουβέντους οφείλει να την εκμεταλλευτεί και να πάρει το παιχνίδι. Δε νομίζω ότι χρειάζεται άλλη ανάλυση το παιχνίδι κόντρα σε μία Βερόνα που δείχνει σιγά σιγά να ξεφουσκώνει και έχει και σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν. Μην περιμένετε πάντως να είναι εύκολο το παιχνίδι για τους Ρωμαίους και αυτό γιατί η Βερόνα όπως και να το κάνουμε είναι ομάδα που το χει το γκολ. 

266 1 1.65 (16:00)
Ο Μιχαίλοβιτς με το που ανέλαβε τη Σαμπντόρια κυριολεκτικά την έχει μεταμορφώσει και έχει φτιάξει πολύ το κλίμα στην ομάδα. Η Σαμπντόρια ναι μεν προέρχεται απ την ήττα με 4-2 απ τη Γιουβέντους ωστόσο επειδή το παρακολούθησα το παιχνίδι, κοίταξε στα μάτια τη Γιουβέντους, πάλεψε ως εκεί που δεν πήγαινε το παιχνίδι και με λίγη τύχη ίσως μπορούσε να πάρει και το βαθμό στο Τορίνο. Η δουλειά του Μιχάιλοβιτς αν μη τι άλλο φαίνεται. Απ την άλλη η Μπολόνια, προέρχεται μεν από την έκπληξη, την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Νάπολι, ένας βαθμός εκτός προγράμματος αλλά αυτό δεν αναιρεί την γενικότερη κακή εικόνα της Μπολόνια. Σταθερά κάτω του μετρίου και με τον Ντιαμάντι να ετοίμαζε βαλίτσες για Κίνα. Και όταν λέμε για Ντιαμάντι εννοούμε ότι πιο ποιοτικό έχει η Μπολόνια. Το παίχτη μαέστρο της ομάδας. Υπήρξαν αντιδράσεις απ τους οπαδούς και προς το παρόν η μεταγραφή χάλασε. Επίσης εκτός είναι ο τιμωρημένος Κονέ (19/4). Ο άσσος στο 1,75 που κυκλοφορεί, κρίνεται ικανοποιητικός.

272 over 1.70 (17:15)
Παιχνίδι που αναφέρθηκα απ την Παρασκευή στο facebook, έχει πάρει απίστευτα λεφτά το over στο ανταλλακτήριο για τα δεδομένα του παιχνιδιού. Όταν το πόσταρα στο facebook, είχε 42-43 χιλ. ευρώ στο over και το δεύτερο παιχνίδι σε τζίρο την Κυριακής ήταν το Κάλιαρι Μίλαν μόλις στα 1200 ευρώ. Ήδη έχει φτάσει στα 100 χιλ. ευρώ. Αναμένουμε ξέσπασμα για τον παοκ και το over στο 1,70, λογικά θα πέσει, μου κάνει.

274 2 2,75 (18:00)
Άλλο ένα παιχνίδι που αναφέρθηκα χτες στο facebook, το Μπορντό Σεντ Ετιεν. Εδώ υπάρχει μία δυσαναλογία αποδόσεων. Απ τη μία έχουμε μία Σεντ Ετιέν που είναι σε καλή κατάσταση, με 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια. Με καλές εμφανίσεις, είναι στην 4αδα και χτυπάει έξοδο ακόμα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Στεφανουά είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα και αρέσκεται στο να παίζει την κόντρα. Απ την άλλη η Μπορντό, ως συνήθως τα τελευταία χρόνια είναι βυθισμένη στην μετριότητα, στη μέση της βαθμολογίας αλλά εντός έδρας είναι πιο δυνατή με (6-1-4). Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από Τουλούζ και Μπαστία με 0-1 και δεν είναι μόνο οι ήττες αλλά ότι δεν παίζει και καθόλου καλά. Και μέσα σε όλα θα έχει και σημαντικές απουσίες. Εκτός θα είναι ο Οαρό (2/0), ο Ντιαμπατέ (15/7) και ο Ομπράνιακ (21/4). Οι δύο τελευταίοι είναι σημαντικότατες απουσίες, όχι απλά σημαντικές. Το διπλό στο 3,10 αξίζει και με το παραπάνω.


281 2 1,40 (19:00)
Απ την Τρίτη το χω γράψει το συγκεκριμένο διπλό στο facebook, ώστε να το προλάβουμε σε αξιοπρεπή απόδοση. Η Γαλατα προέρχεται απ την ήττα κόντρα στην Ελαζιγκ στο κύπελλο, το πρωτάθλημα το έχει χάσει αλλά πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός και Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμένω ότι θα βγάλει αντίδραση κόντρα σε μία διαλυμένη Γκαζιαντεπσπορ, μοιάζει σαν ακυβέρνητο καράβι στη μέση ενός ωκεανού. Προπονητής μια υπάρχει και μια δεν υπάρχει, σήμερα πάντως ο Γιαλτσίν θα είναι κανονικά στον πάγκο, παίχτες απλήρωτοι, άλλοι φεύγουν, αποχώρησαν αρκετοί βασικοί ενώ μέσα σε όλα έγιναν και δύο μεταγραφές. Αν δεν κερδίσει και αυτό το παιχνίδι η Γαλατα ας το παρατήσουν το άθλημα. Εκτός και αν το στήσουν, έτσι για να το πω ωμά.

Καλή τύχη.