Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Πολύ καλή η χθεσινή μέρα, βγάλαμε 2 στα 3 στις εκτιμήσεις και χάθηκε μόνο η έκπληξη της Χαλ και αυτή στα χασομέρια, στο 87. Πέρασε ο άσσος ξεκούραστα της Λοριάν, με 2-0 απ το 12, που το γραφα απ την περασμένη Τρίτη στο facebook και είναι κάτι που θα καθιερώσω όταν δεν έχει σοβαρό πρόγραμμα μεσοβδόμαδα να ανεβάζω 1-2 παιχνίδια για Σ/Κ που προκύπτουν απ την πρώτη μελέτη. Πέρασε επίσης και το διπλό της Πίτεχερντ. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά,

251 2 1,60 (16:00)
Το διπλό της Νάπολι μαζί με Ιντερ και Μίλαν είναι τα σημεία που θα πάρουν σήμερα το χαρτί στην Ιταλία. Κρατώ το διπλό της Νάπολι, για μία Νάπολι που βρίσκεται στην 3η θέση, προέρχεται από καλή εμφάνιση και νίκη με 3-0 επί της Βερόνα ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε 3-1 και την Αταλάντα αλλά το 2-1 ήταν δώρο του επόπτη. Επιστρέφει για τους Παρτενοπέι και ο Χάμσικ αλλά ο Μπενίτεθ σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ δεν αναμένεται να τον ξεκινήσει στην βασική 11αδα. Η Νάπολι εκτός έδρας μετρά (6-1-2) και παίζει με μία ντεφορμέ Μπολόνια. Μία Μπολόνια που είναι κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, με μία μόλις νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια και με μία απ τις χειρότερες άμυνες της Serie A. Υπάρχουν και διάφορες φήμες περί πώλησης του Ντιαμάντι σε κινεζική ομάδα, αν συμβεί αυτό, θεωρώ ότι η Μπολόνια θα πέσει κατηγορία. Η Νάπολι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα το βάλει το γκολ και το διπλό γύρω στο 1,70 έξω είναι οριακό αποδεκτό. Έχει πέσει αρκετά η απόδοση.

256 1 1,50 (17:15)
Χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για τον άσσο του Πας; Δε νομίζω. Όλη η Ελλάδα σήμερα ξεκινά απ αυτόν τον άσσο κόντρα στην κουρασμένη απ τα 120 λεπτά στο κύπελλο Καλλονή που κουβαλά άλλωστε και την κούραση απ τα συνεχή παιχνίδια. Μust win το παιχνίδι για τον Τσιώλη. Ο άσσος πέφτει παντού, ακόμα και κάτω του 1,50.

258 1 1,70 (18:00)
Θα μου πει κάποιος, μα καλά είναι δυνατόν να παίξεις Τσέλσι με Γιουνάιτεντ στο 1,70; Τη στιγμή που άλλες χρονιές ο άσσος πλήρωνε μέχρι και 2,60; Κοιτάχτε αν πούμε ότι οι φανέλες δεν παίζουν μπάλα και με δεδομένες τις απουσίες των Ρούνει και Φαν Πέρσι για μένα είναι πολύ το 1,75-1,80. Δε μπορούν να συγκριθούν οι δύο ομάδες τη δεδομένη χρονική στιγμή. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για τη Μάντσεστερ αλλά πώς να την εμπιστευτώ; Τι έχει δείξει μέχρι τώρα η ομάδα του Μόγιες; Καταλαβαίνω τον αντίλογο στην απόδοση αλλά αφού δεν πείθει σε ποια δεδομένα να στηριχθούμε και να κοντράρουμε την Τσέλσι; Εμένα ο άσσος μου κάνει και μπαίνει στο δελτίο μου. Να πούμε ότι ο Μουρίνιο δε μπορεί να υπολογίζει στους Λάμπαρντ και Ιβάνοβιτς.

271 2 1,90 (19:30)
Για μένα η Βέροια μετά τον Άρη είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και ας προέρχεται από τρία καλά αποτελέσματα. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ναι μεν πήρε το διπλό στο Ηράκλειο αλλά δεν έπαιξε και καμιά σπουδαία μπάλα, μη ξεχνάμε άλλωστε ότι ο ΟΦΗ έπαιζε με 9 παίχτες. Απ την άλλη ο Παναθηναϊκός κοιμήθηκε ο θεός και πήρε τη νίκη με τον Πανιώνιο. Πολύ καλός στο α ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανύπαρκτος. Οι παίχτες του Αναστασίου πρέπει να έμειναν στα αποδυτήρια, με τους παίχτες του Πανιώνιου να χάνουν ευκαιρίες και πέναλτι. Μεσοβδόμαδα έκανε την αγγαρεία στην Εύβοια και πήρε και τυπικά την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου όπου θα βρει απέναντί του τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο ντεφορμέ Σίντελφέλντ και ο Μέντες είναι εκτός όντας τραυματίες όπως και οι τιμωρημένοι Τριανταφυλλόπουλος και και Αμπέιντ. Με απλά λόγια η μόνη σημαντική απουσία είναι του Μέντες αλλά επανέρχεται ο Λαγός. Ο παναθηναϊκός δε γίνεται να παίζει με τον Καρέλη φορ, είναι κατάντια αυτό το πράγμα, το παιδί θέλει πενήντα φάσεις για να βάλει ένα γκολ. Όταν τα χα γράψει αυτά παλαιότερα στο twitter με κράζανε για τον Καρέλη. Όταν πάρει φανέλα βασικού ο Πέτριτς θα κάνει τη διαφορά. Τέλος πάντων ακόμα και έτσι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς απ την έδρα της Βέροια. Το διπλό στο 2,10 που κυκλοφορεί μου κάνει.

Καλή τύχη.