Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά από ένα ακόμα ανιαρό μεσοβδόμαδο κουπόνι, όπου επ αυτού του λόγου δεν ανέβασα στήλη, το κουπόνι του Σ/Κ σε γενικές γραμμές θα το χαρακτήριζα μέτριο προς καλό. Πιο αναλυτικά,

128 Χ 3,20 2 2,80 (17:00)
Για να μαι ειλικρινής ανέμενα πιο ισορροπημένες τις αποδόσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι με δεδομένο ότι η Χαλ είναι καλύτερη της Νοριτς και βγάζει πιο υγεία ως ομάδα. Το κλίμα στη Νόριτς δεν είναι καλό, η καρέκλα του Χιούτον τρίζει επικίνδυνα, οι μπουκ τον παίζουν ως το πρώτο φαβορί για απόλυση προπονητή. Τα καναρίνια πάντως ενισχύθηκαν με τον δανεισμό του Γκουτιέρες απ τη Νιουκάστλ. Έστω και οριακά είναι πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Απ την άλλη η Χαλ προχώρησε σε δύο εξαιρετικές μεταγραφές αποκτώντας τον Γέλαβιτς με 6,5 εκατ. λίρες για τρία χρόνια απ την Έβερτον και τον έτερο φορ Λονγκ απ τη Γουεστ Μπρόμιτς. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι Άγγλοι ο Γέλαβιτς αναμένεται να πάρει κατ ευθείαν και φανέλα βασικού. Η Χαλ μπορεί εκτός έδρας να έχει (1-2-7) αλλά δείτε και με ποιες έπαιξε. Έπαιξε με Τσέλσι, Σίτι, Έβερτον, Τότεναμ, Σαουθάμπτον, Άρσεναλ, Λίβερπουλ. Επίσης αν δει κάνεις τη φόρμα θα διαπιστώσει ότι Χαλ έχει 3 ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Ας δούμε όμως πάλι με ποιους έπαιξε. Με Λίβερπουλ, Τσέλσι και Γιουνάιτεντ. Ενώ στο μοναδικό βατό παιχνίδι έριξε έξι στη Φούλαμ. Στο δε παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ όπου έχασε 3-2, η Γιουνάιτεντ έφτυσε αίμα για να την κερδίσει. Θεωρώ ότι η Χαλ μπορεί να φύγει έστω και με το βαθμό απ την έδρα της Νόριτς.

194 2 1,65 (17:00)
Η Πίτεχερντ προέρχεται απ την ήττα έκπληξη απ την Ιστ Στέρλινγκ με 2-0. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα της πρωτοπόρου Πίτεχερντ μετά από 8 παιχνίδια. Απ τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και πάει φουλ για άνοδο. Απ την άλλη η Μοντρόουζ δε ξέρω ακριβώς τι κυνηγάει στο πρωτάθλημα. Υπενθυμίζω ότι στη Γ Σκωτίας δεν πέφτει καμία ομάδα. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Εντός έδρας μετρά (3-3-4). Το διπλό στο 1,80 που κυκλοφορεί έξω, μου κάνει.

218 1 1,75 (21:00)
Σημείο που ανέφερα απ την Τρίτη κιόλας όταν ξεκίναγα τη μελέτη των παιχνιδιών του Σ/Κ. Η Λοριάν απ τη στιγμή που επέστρεψαν κάποιοι τραυματίες στην ομάδα, χτύπησε φόρμα, αναστράφηκε το μομέντουμ, τουλάχιστον για πριν τη διακοπή. Ναι μεν ξεκίνησε με ήττα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά ήταν πολύ καλή στη Ναντ, γρήγορη ομάδα, έκανε φάσεις αλλά ηττήθηκε 1-0. Η ήττα απ τη Ναντ, σταμάτησε ένα σερί εφτά παιχνιδιών χωρίς ήττα για τη Λοριάν. Η Λοριάν εντός έδρας είναι δυνατή (5-3-1) και κόντρα σε αυτή την μέτρια Γκινγκάπ, είναι ένα λογικό φαβορί σε μία νορμάλ απόδοση. Η Γκινγκάμπ πέραν του ότι ως ομάδα είναι ένα σκαλί πιο κάτω, εκτός έδρας μετρά (1-4-4). Η Γκινγκάμπ θα το πάει κλειστά το παιχνίδι, διότι αν πιάσει ρυθμό η Λοριάν θα το καθαρίσει το παιχνίδι. Άσσος λοιπόν στο 1,91. Αστείο το 1,75 του ΟΠΑΠ.

Καλή τύχη.