Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Πρώτο Σ/Κ της νέας χρονιάς, με το κουπόνι πάντως να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο γι αυτό εξάλλου όπως θα δείτε παρακάτω έχω κρατήσει μία δυάδα. Ο ΟΠΑΠ πρόσθεσε ένα ακόμη Λατινοαμερικάνιο πρωτάθλημα, αυτό της Χιλής στο κουπόνι του, το οποίο κάνει πρεμιέρα σήμερα όπως και το Μεξικό. Η αλήθεια ότι με το πρωτάθλημα της Χιλής, έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές στο twitter με όλα τα παιδιά εκεί και μάλιστα πήγαινε καλά. Αλλά αυτό απέχει πολύ απ το να ισχυριστεί κάποιος ότι γνωρίζει το πρωτάθλημα. Εξάλλου υπάρχουν πολλοί "ειδικοί" που είμαι βέβαιος ότι θα βγουν και θα πουν ότι έβλεπαν και από.... χτες την Ουνιον Εσπανιόλα, την Κατόλικα κτλ. 

107 2 1,70 (15:00)
Η Λούτον είναι σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται από έξι σερί νίκες, έχει βρει ρυθμό και έχει ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +4 απ την Κέμπριτζ, αλλά με δύο παιχνίδια περισσότερα. Παράλληλα η Λούτον διαθέτει και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 57 γκολ. Απ την άλλη η Λίνκολν είναι σε ακριβώς αντίθετη κατάσταση, δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, έχοντας μία μόλις νίκη στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές. Και σαν να μην έφταναν αυτά, σήμερα θα έχει και τέσσερις βασικούς εκτός. Το μομέντουμ σαφέστατα ευνοεί τους φιλοξενούμενους ενώ το 1,70 του διπλού στον ΟΠΑΠ είναι ικανοποιητικό, στο μ.ο των εταιριών.

158 2 2,15 (17:15)
Μέχρι και χθες αμφιταλαντεύομουν μεταξυ ισοπαλίας και διπλού. Απ τη μία ο Εργοτέλης είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, όπου μετρά 8 σε 15 παιχνίδια ενώ απ την άλλη ο Ατρόμητος και με μία ισοπαλία δε θα ήταν δυσαρεστημένος. Ωστόσο, βάζοντας τα πάλι κάτω, οι απουσίες του Μπαμ Μπαμ εδώ και καιρό, του Βερπακόφσκις, του Μπαντιμπαγκά και η απώλεια του Πελέ είναι σημαντικές για τον Εργοτέλη. Δημιουργείται πρόβλημα στο γκολ. Στο παιχνίδι με την Καλλόνη, που το χαμε δώσει Χ, ήταν και λίγο τυχερός σε 1-2 φάσεις. Ο Διαμαντάκος το παιδί, ξέρει πολύ μπάλα, αλλά δεν έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ο Ατρόμητος διαθέτει και καλύτερο σύνολο και είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Με τον Θανάση Καραγκούνη να αποτελεί παρελθόν αφού πήρε μεταγραφή για την Τσβόλε, με τον Σπανό να βάζει στο ταμείο του 350 χιλ. ευρώ. Θεωρώ ότι αν βρει δίχτυα ο Ατρόμητος μπορεί να το πάρει το παιχνίδι. Διπλό λοιπόν στο 2,15.

Καλή τύχη