Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Το προτελευταίο γεμάτο κουπόνι της χρονιάς έχουμε στα χέρια μας, πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων, ένα μέτριο κουπόνι που δεν έχει τόσες ευκαιρίες. Κατά τα λοιπά, από σήμερα και κάθε Σάββατο και Κυριακή, θα έχουμε μία νέα στήλη στο site, κατόπιν απαίτησης από φίλους του betsecret, που αφορά τις πιθανές ισοπαλίες.

161 2 2,05 (17:00)
Η Ντέρμπι είναι σε τρομερή κατάσταση, έχει βρει ρυθμό και πάει τρένο μετρώντας πέντε σερί νίκες ενώ την προηγούμενη αγωνιστική σκόρπισε στους πέντε ανέμους την Μπλάκμπουλ όπου την κέρδισε 5-1. Και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση ενώ εκτός έδρας μετρά (6-1-2). Είναι εμφανής η μεταμόρφωση της ομάδας απ τη στιγμή που την ανέλαβε ο Μακλάρεν. Η Τσάρλτον απ την άλλη είναι βυθισμένη στην μετριότητα, σερί κακών εμφανίσεων και οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού με τέσσερις νίκες σε 19 παιχνίδια. Το διπλό έξω κυκλοφορεί στο 2,20 και η φόρμα φωνάζει για διπλό.

191 2 1,70 (17:00)
Η Νταντί Γιουν. είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μετρά 4 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια και η ισοπαλία ήταν με τη Σέλτικ. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, ενώ έχει και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Είναι απ τις ομάδες που θα επιδιώξουν τη δεύτερη θέση στο -3 απ την Ινβερνές αυτή τη στιγμή. Η Κιλμάρνοκ απ την άλλη είναι απ τις ομάδες που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά υπάρχει η πολυτέλεια της Χαρτς να φιγουράρει στον πάτο της βαθμολογίας και να αισθάνεται πιο άνετα η Κιλμάρνοκ όσον αφορά τον απευθείας υποβιβασμό. Το διπλό υποχωρεί αρκετά και πλέον κυμαίνεται στο 1,80.

195 2 1,80 (17:00)
Η Χαρτς των χιλίων οικονομικών προβλημάτων με τα ψέματα προσπαθεί να μείνει στην κατηγορία, ο αγωνιστικός της κατήφορος συνεχίζεται με σπασμένα φρένα. Ο μάνατζερ της δήλωσε ότι έχει ξεμείνει με όλους κι όλους 11 ετοιμόπολεμους επαγγελματίες παίχτες όπερ και σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα είναι κάτω των 21 χρόνων και κατά συνέπεια δίνεται πρώτης τάξεως ευκαιρία στην Ινβερνές να φύγει με διπλό απ την έδρα της Χαρτς και ο Χιουζ να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Ινβερνές. Το διπλό έχει πάρει πολύ χαρτί, η απόδοση έχει σορταριστεί σε επίπεδα ΟΠΑΠ, αλλά αν η Ινβερνές παίξει λίγο σοβαρά θα κερδίσει τα πιτσιρίκια της Χαρτς.

222 1 1,85 (19:30)
Ως μίνι ντέρμπι για την κατάκτηση της 3ης θέσης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό να προέρχεται απ την καλύτερη εμφάνισή του στο πρωτάθλημα, στο άνετο 4-0 επι της Καλλονής όπου θα μπορούσε το σκορ να ήταν πολύ μεγαλύτερο αν δεν χανόντουσαν πληθώρα ευκαιριών. Τα έχουμε πει κατ επανάληψιν, ότι η ομάδα έχει βρει ρυθμό διότι πέραν όλων των άλλων ο Αναστασίου έχει αφήσει αυτό το 4-3-3 και πλέον παίζει καθαρό 4-4-2, παίχτες κλειδιά έχουν ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή τους και φαίνεται ότι κάτι καλό γίνεται. Το αποψινό παιχνίδι βέβαια για τους πράσινους κόντρα στον Ατρόμητο μόνο εύκολο δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Ατρόμητος που είναι στην 3η θέση προέρχεται απ τη νίκη με 3-0 επί του ΟΦΗ στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα είναι πολύ καλός, καλοδουλεμένη ομάδα και το κυριότερο απ τις λίγες ομάδες που σου βγάζουν υγεία με όλη τη σημασία της λέξης. Ο Παράσχος έχει τρεις σημαντικές απουσίες του φορ Ναπολεόνι, του χαφ Καραγκούνη και του στόπερ Ταυλαρίδη. Η Λεωφόρος θα ναι γεμάτη, μαθαίνω ότι ετοιμάζεται κάτι καλό απ τους οπαδούς, θεωρώ ότι έστω και δύσκολα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να το πάρει το παιχνίδι.

Καλή τύχη.