Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν πήγαμε καλά χθες στις προτάσεις όπου πέρασε μόνο ο άσσος του Οφη ενώ Μπόλτον και Νάπολι έμειναν στο 1-1. Με την Μπόλτον να είναι καλύτερη, να κάνει φάσεις αλλά να μη βάζει το γκολ της νίκης. Αντίστοιχα και στη Νάπολι, ήταν μεν καλύτερη αλλά η άμυνα είχε τρομερά κενά, βρέθηκε και πίσω στο σκορ απ ένα αστείο λάθος του Αστόρι. Αντίθετα εξαιρετικά πήγε η στήλη με τα Χ όπου είχαμε 2 στα 3. Στα φρέσκα τώρα,

264 1 1,70 (13:30)
Το να παίζεις την προτελευταία ομάδα με μόλις δύο νίκες σε 15 παιχνίδια δεν είναι και το καλύτερο μου. Ωστόσο, δε μπορώ να παραγνωρίσω το γεγονός ότι η Καισερισπόρ έχει καλό ρόστερ, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στόχευε εκεί κάπου στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, δεν παίζει άσχημα αλλά δεν παίρνει τα αποτελέσματα. Το σημερινό παιχνίδι με την Κονιασπόρ είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, κομβικής σημασίας για τη συνέχεια και για το μέλλον του Προσινέτσκι στον πάγκο της ομάδας. Εντός έδρας η Καισερί μετρά (1-2-5). Απ την άλλη η Κόνιασπορ έχει νέο προπονητή, είναι στην 13η θέση και εκτός έδρας χάνει απ τα αποδυτήρια (0-1-6). Είναι must win το παιχνίδι για την Καισερί και ας είμαστε ακόμα στον πρώτο γύρο. Υπάρχει έντονη πτώση της απόδοσης του άσσου, πλέον παίζεται στο 1,85 από 2,10 που είχε ανοίξει. Αντίστοιχα και στην Ασία το line απ το -0,25 για την Καισερί ανέβηκε στο -0,50.

287 1 1.65 (17:15)
Σημείο που προκύπετει απ τη γνωστή θεωρία της τριγωνομετρίας, αναφέρθηκα αναλυτικά την Παρασκευή και χτες με τον ΟΦΗ, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Την επόμενη αγωνιστική παίζει Βέροια Πλατανιάς…. Ήδη ο άσσος έχει πέσει στο 1,30 σχεδόν παντού. Το χα γράψει το συγκεκριμένο άσσο απ τα μέσα της βδομάδας, όσοι το προλάβατε στο 1,60-1,65 παίξατε σωστά και ας μην έρθει ποτέ αυτός ο άσσος.


297 1 1,45 (19:30)
Έγραφα την Παρασκευή: «Επίσης αυτό που κάνει εντύπωση είναι γιατί ο ΟΠΑΠ έβγαλε τον άσσο του Παναθηναϊκού στο 1,45 ενώ έξω παίζεται στο 1,75; Ξέρουν κάτι ή απλά πιστεύουν ότι για κάποιο λόγο θα φορτωθεί ο άσσος;» Πλέον ο άσσος έχει πέσει στο 1,55. Ένας Παναθηναϊκός ακόμα και χωρίς τον Μπεργκ πέρασε άνετα απ την Λειβαδιά με 4-0. Απ την άλλη η Ξάνθη με τον Μάουρερ στον πάγκο έχει δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο τις τελευταίες αγωνιστικές, μετρώντας μία μόλις ήττα και αυτή απ τον Πλατανιά…. σε μία εξίσωση τριγωνομετρίας… Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έστω και δύσκολα θα το πάρει το παιχνίδι μέσα στη Λεωφόρο.

303 2 1,55 (22:00)
Το 1,55-1,60 που κυκλοφορεί το διπλό της Βασίλισσας ίσως για κάποιους να φαίνεται μικρό αλλά αλήθεια δε ξέρω πόσες φορές θα βρούμε στην Πριμέρα τη Ρεαλ σε αυτές τις αποδόσεις. Κόντρα σε μία Βαλένθια που απ την αρχή της χρονιάς, είναι κάτω του μετρίου και θα μου προκαλέσει εντύπωση αν βγει στην Ευρώπη. Οι νυχτερίδες πληρώνουν σαφέστατα την αποδυνάμωση του ρόστερ. Όπως έγραφα και απ την αρχή της σεζόν μόνο ως αστείο μπορεί να εκλάβει κανείς την απόκτηση του Πόστιγκα ως αντί Σολδάδο. Η Βαλένθια έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 14 γκολ ενεργητικό. Απ την άλλη η Ρεάλ προέρχεται απ τη γκέλα με την Οσασούνα όπου βρέθηκε να χάνει με 2-0 εν τούτοις πήρε την ισοπαλία με 2-2. Δεύτερη σερί γκέλα νομίζω ότι πάει πολύ. Διπλό λοιπόν.

Καλή τύχη.