Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων σήμερα και έχουμε την περίφημη Boxing Day στην Αγγλία όπου όπως κάθε χρόνο θα μας κρατήσει συντροφιά αυτές τις άγιες μέρες με συνεχόμενα παιχνίδια. Παραδοσιακά η Boxing Day είναι μέρα εκπλήξεων οπότε θέλει μία παραπάνω προσοχή. Όσον αφορά τα σημερινά έχω κρατήσει μία δυάδα,

131 2 1,50 (17:00)
Δεύτερο κολλητό Λονδρέζικο ντέρμπι για τους Κανονιέρηδες μετά το 0-0 με την Τσέλσι τη δεύτερα. Ένα κάκιστο παιχνίδι, με λίγες φάσεις για να σας είμαι ειλικρινής μου θύμισε ντέρμπι ελληνικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Βενγκέρ συμπλήρωσε τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, περνά ένα ντεφορμάρισμα και για πρώτη φορά έπεσε απ την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο σε αυτό το Λονδρέζικο ντέρμπι, κόντρα σε αυτή τη μέτρια Γουεστ Χαμ οφείλει να επιστρέψει στις νίκες και λογικά και στην κορυφή μιας και η Λίβερπουλ παίζει με τη Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Big Sam θα προσπαθήσει να πάει σε χαμηλό τέμπο το παιχνίδι γιατί αν πιάσει ρυθμό η Άρσεναλ ξέρει ότι δεν έχει καμία τύχη. Θεωρώντας ότι μία νέα γκέλα, για την σοβαρή φέτος Άρσεναλ πάει πολύ και πόσο μάλλον σε Λονδρέζικο ντέρμπι πάμε στο διπλό, που παίζεται γύρω στο 1,60+.

156 2 2,20 (17:00)
Απ τη Δευτέρα κιόλας στο Facebook είπα για αυτό το διπλό που είχε ανοίξει στο 2,50 και ομολογουμένως είχε αξία. Πλέον έχει πέσει στο 2,37 περίπου αλλά πάλι ενέχει αξία. Το 2,20 του ΟΠΑΠ είναι μακράν η χαμηλότερη απόδοση της αγοράς. Η Φλίτγουντ που εκτός έδρας τα πάει καλύτερη απ ότι εντός έδρας, είναι πιο απελευθερωμένη εκτός, κάνει μέχρι στιγμής πολύ καλή χρόνια απόρροια του καλού της ρόστερ, εύρωστη ομάδα και πάει για άνοδο. Είναι μέσα στα πλέι οφ και σήμερα στο παιχνίδι με τη Μόρκαμ θα έχει και την συμπαράσταση των οπαδών της. 15 λόρες κοστίζει το εισιτήριο. Απ εκεί και πέρα έχει και την καλή επιστροφή του σταρ πρώτου σκόρερ της ομάδας Σάρσεβιτς και κόντρα σε μία Μόρκαμ που ναι μεν είναι ψηλά στη βαθμολογία, στην 9η θέση, είναι το φαβορί. Η Μόρκαμ όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα είχε ως στόχο την γρήγορη αποφυγή του υποβιβασμού. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι θα αρχίσει να υποχωρεί βαθμολογικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ναι μεν παλεύει όλα της τα παιχνίδια, αλλά της λείπει η ποιότητα. Διπλό λοιπόν στο 2,40.

Καλή τύχη.